fire arat certificate fire arat certificate
dedal dedal
acl acl
bsi bsi

شستی اعلام حریق

شستی اعلام حریق (fire alarm call point) در میان تجهیزات اعلام حریق یکی از ساده ترین و کاربردی ترین‌هاست. شستی اعلام حریق دارای ظاهری ساده اما مداری مهم و پیچیده می‌باشد که دارای 7 نوع متعارف، آدرس پذیر، وایرلس، غیر قابل برگشت، قابل برگشت، ایرانی و خارجی است. با استفاده از شستی اعلام حریق، به محض اطلاع از حادثه یا آتش سوزی و پیش از فعال شدن دتکتورهای دود، با فشردن کلید شستی اعلام حریق می‌توان افراد داخل ساختمان را مطلع کرده و برای مرکز کنترل پیام خطر ارسال کرد.

خرید شستی اعلام حریق

قیمت سیستم اعلام حریق
لیست قیمت اعلام حریق
قیمت دتکتور دودی اعلام حریق
برندهای ایرانی اعلام حریق

انواع شستی اعلام حریق

شستی اعلام حریق متعارف

شستی اعلام حریق متعارف

سیستم اعلام حریق به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که یکی از انواع آن متعارف است. شستی اعلام حریق متعارف یا شاسی‌ اعلام حریق (Conventional Call Point) را می‌توان در تمام سیستم‌های متعارف برندهای دیگر استفاده کرد. در ساختمانی که به سیستم اعلام حریق متعارف تجهیز شده باشد، در محلی که درب واحدهای هر طبقه در آن باز می‌شود، یک شستی متعارف قرار دارد. معمولا این نوع شستی‌ها باید در معرض دید باشند و در مسیرهای خروجی قرار بگیرند که هر فردی که از وجود آتش‌سوزی مطلع شد، می‌تواند با فشردن دایره‌ی سیاه روی آن دیگران را با خبر کند.

شستی اعلام حریق آدرس پذیر

شستی اعلام حریق آدرس پذیر

شستی سیستم اعلام حریق آدرس پذیر (Addressable Call Point) باید با سایر تجهیزات سیستم مثل پنل مرکزی هم نام باشد؛ یعنی بر خلاف شستی متعارف، شستی آدرس پذیر را نمی‌توان با سیستم‌های برندهای دیگر استفاده کرد. پنل مرکزی، هشدار تعداد نامحدودی از شستی‌های اعلام حریق را دریافت کرده و با فرمان دادن به آژیر‌ها و فعال شدن آنها، افراد را نسبت به خطر آگاه می سازد. البته شستی آدرس پذیر و متعارف تفاوت‌های دیگری نظیر تفاوت در قیمت، کابل کشی، منطق و مبانی عملکردی و مناسب بودن برای مکان‌های مختلف نیز دارند.

شستی اعلام حریق وایرلس

شستی اعلام حریق وایرلس

شستی اعلام حریق بی سیم یا وایرلس (Wireless Call Point) مانند سایر انواع شستی‌ها به دو نوع قابل برگشت و غیر قابل برگشت یا شکستنی تقسیم می‌شود. تقریبا تمامی شستی‌های اعلام حریق قابل ریست بوده و پس از فشرده شدن می‌توان آنها را مجددا استفاده کرد. اجزای سیستم اعلام حریق وایرلس یا بی سیم در مورد تجهیزاتی مثل شستی ها جنرال و مشابه سایر مدل های اعلام حریق است.

شستی غیر قابل برگشت

شستی غیر قابل برگشت

همانطور که اشاره کردیم، شستی‌های اعلام حریق معمولا دو نوع فشاری قابل ریست شدن و شیشه شکستنی در دسترس هستند. هنگام استفاده از شستی شیشه شکستنی یا شستی غیر قایل برگشت (Unresettable Call Point) شیشه یا طلق روی آن شکسته شده و برای استفاده دوباره، شیشه یا طلق آن باید تعویض شود.

شستی قابل برگشت

شستی قابل برگشت

اکثر شستی‌های اعلام حریق از نوع شستی قابل برگشت یا قابل ریست (Resettable Call Point) می باشند. این نوع شستی از حالت شکسته شدن شیشه تقلید می کند و چون می‌توان شستی قابل برگشت را به سادگی ریست کرد انتخابی ایده‌آل برای مکان‌های عمومی و مدارس که امکان فعال‌سازی غیرعمدی در آنها وجود دارد، است. دیگر کاربرد این شستی در مکان هایی است که در آن نمی‌توان از شیشه استفاده کرد.

شستی اعلام حریق ایرانی

شستی اعلام حریق ایرانی

برندهای اعلام حریق ایرانی در ابتدا در زمینه سیستم‌های اعلام حریق متعارف با برندهای خارجی وارد رقابت شدند. اما با گذر زمان سیستم‌های اعلام حریق ایرانی پیشرفت چشمگیری کرده و به زمینه اعلام حریق آدرس پذیر نیز ورود کردند. از جمله برندهای ایرانی معروف که در زمینه تولید تجهیزات اعلام حریق از جمله انواع شستی متعارف و آدرس پذیر فعالیت دارند می‌توان به اعلام حریق زیتکس، اعلام حریق سایان، اعلام حریق تسلا، اعلام حریق آریاک و اعلام حریق سنس اشاره کرد.

شستی اعلام حریق خارجی

شستی اعلام حریق خارجی

مرکز اعلام حریق آرات بعنوان فروشنده انواع شستی اعلام حریق خارجی و داخلی در حال فعالیت است. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت انواع شستی‌های خارجی نظیر شستی متعارف و آدرس پپذیر برند هوچیکی، شستی آنالوگ آدرس پذیر جنت، شستی های شکستنی یا قابل برگشت پرلا، هورینگ و سایر برندهای مطرح خارجی در این عرصه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شستی اعلام حریق

سیستم اعلام حریق با کشف زودهنگام آتش سرعت رسیدگی به آن را بیشتر می‌کنند و به این ترتیب میزان خسارت‌های ناشی از آن بسیار کاهش می‌یابد. یکی از روش‌های اعلام بروز حریق در سیستم‌های اعلام حریق استفاده از شستی‌ها است. شستی اعلام حریق به انگلیسی Manuall call point نامیده می‌شود که برای اعلام خطر به صورت دستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب تصمیم داریم در مورد شستی اعلام حریق،لیست قیمت شستی اعلام‌حریق، شستی اعلام حریق آدرس پذیر، شستی اعلام حریق متعارف، انواع شستی اعلام حریق، ارتفاع نصب شستی اعلام‌حریق، شستی اعلام‌حریق زیتکس، آریاک، سنس و ضد انفجار نکاتی را بیان کنیم.

قیمت شستی اعلام حریق در مرکز اعلام حریق آرات

مرکز اعلام حریق آرات به عنوان نمایندگی فروش شستی اعلام حریق و سایر تجهیزات و سیستم‌های ایرانی و خارجی فعالیت می‌کند. فروش شستی اعلام‌حریق به صورت عمده با مناسب‌ترین قیمت توسط این مرکز انجام می‌شود. شستی‌های اعلام حریق به همراه سایر ادوات یک سیستم تهیه شده و یا به صورت مجزا توسط فروشندگان سیستم‌های ایمنی و امنیتی خریداری شده تا در خلال راه‌اندازی سیستم‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرند.

برای اطلاع از لیست قیمت شستی اعلام حریق می‌توانید به صفحه قیمت سیستم اعلام حریق رجوع کنید. بعلاوه برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجهیزات اعلام حریق، شستی اعلام حریق آریاک، شستی اعلام حریق سنس و شستی اعلام حریق آپولو با شماره 09120149425 تماس حاصل فرمایید.

(پیشنهاد می‌کنیم مطلب اعلام حریق مراکز خرید  را نیز مطالعه کنید.)

تجهیزات اتوماتیک و دستی اعلام حریق

سیستم‌های اعلام حریق مجموعه‌ای از قطعات هستند که کار تشخیص و هشدار اعلام حریق را انجام می‌دهند. تجهیزاتی مثل انواع دتکتور اعلام حریق بسته به نوع آن، دود، حرارت یا آتش را شناسایی می‌کنند. هشدارهای سیستم اعلام حریق به دو صورت اتوماتیک و یا دستی امکان‌پذیر است. در حالت اتوماتیک، پس از تشخیص حریق توسط دتکتور دودی یا دتکتور حرارتی، اعلام خطر به سیستم مرکزی فرستاده می‌شود، اما در هشدارهای دستی مثل شستی‌های اعلام حریق فرد باید شستی را فشار داده و اعلام خطر کند.

لیست قیمت تجهیزات اعلام حریق از جمله لیست قیمت شستی اعلام حریق را می‌توانید بررسی کرده و برای خرید به نمایندگی فروش شستی اعلام حریق، مرکز آرات رجوع کنید.

شستی‌ اعلام حریق چیست؟

شستی‌های اعلام حریق (Manual Call Point به اختصار MCP) که به آنها شاسی نیز گفته می‌شود به افراد این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز حادثه‌ی آتش‌سوزی با فشار دادن این شاسی، سیستم اعلام حریق را فعال کنند. در دتکتورهای اعلام حریق مانند دتکتور دودی، آتش به صورت اتوماتیک کشف می‌شود اما شستی‌ها زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند که فردی آتش را مشاهده کرده و می‌خواهد هشدار دهد. شستی‌های اعلام حریق باید در مکان‌هایی نصب شوند که رفت و آمد زیاد است تا به راحتی در دسترس باشند.

شستی‌های اعلام حریق معمولا دو نوع فشاری قابل ریست شدن و شیشه شکستنی در دسترس هستند. شستی‌ها به عنوان کلید اعلام هشدار و به صورت مستقل از سیستم اعلام حریق نیز کاربرد دارند. برخی از انواع شستی‌ها یک کنتاکت باز در اختیار قرار می‌دهند که با فشرده شدن شستی، آن کنتاکت عمل کرده و سیگنال مورد نظر را ارسال می‌کند.

قیمت انواع مختلفی از شستی را می‌توانید در لیست قیمت شستی اعلام حریق بررسی کنید. برای انتخاب شستی مناسب نیز از نمایندگی فروش شستی اعلام حریق مشورت بگیرید.

(مطالعه مطلب شستی اطفا حریق را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم.)

خرید شستی اعلام حریق

انواع شستی اعلام حریق

شستی‌های اعلام حریق از تجهیزات مهمی هستند که برای اعلام وضعیت خطر به صورت دستی کاربرد دارند. فروش شستی اعلام حریق در مراکز و فروشگاه‌های مختلفی انجام می‌شود با این حال بهتر است خرید این تجهیز از نمایندگی فروش شستی اعلام حریق انجام گیرد چرا که شستی باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد تا در شرایط اضطراری به خوبی عمل کند. برای این منظور می‌توانید لیست قیمت شستی اعلام حریق خارجی و ایرانی را بررسی کرده و تجهیزی متناسب با سیستم اعلام حریق خود تهیه کنید.

شستی‌های اعلام حریق در دو مدل قابل ریست و شیشه شکستنی تولید می‌شوند. تقریبا تمامی شستی‌های اعلام حریق قابل ریست بوده و پس از فشرده شدن می‌توان آنها را بازنشانی کرده و مجددا مورد استفاده قرار داد. در ادامه در مورد هر کدام صحبت خواهیم کرد:

شستی شیشه شکستنی

برای استفاده از شستی‌های شیشه شکستنی در هنگام حریق باید شیشه یا طلق روی شستی شکسته شود. پس از استفاده از شستی‌ها می‌توان شیشه یا طلق روی آن را تعویض کرد و دوباره شستی قابل استفاده خواهد بود.

(از مطلب اعلام حریق صنعتی نیز بازدید کنید.)

شستی قابل ریست شدن

نوع دیگر شستی‌های قابل ریست شدن هستند. هنگام استفاده از شستی‌ها زمان آژیر اعلام خطر نباید بیش‌تر از 3 ثانیه طول بکشد. شستی قابل ریست یک شستی اعلام‌حریق منحصربفرد است که از حالت شکسته شدن شیشه تقلید می‌کند در حالی که به کاربر مزایای استفاده از یک تجهیز قابل ریست را ارائه می‌کند.

این قابلیت از یک مکانیزم ساده و مبتکرانه‌ای استفاده می‌کند که شامل یک عنصر عملیاتی پلاستیکی محکم و یک مکانیزم فنری در مرکز است. این آرایه، عملکرد واقعی در حین کار را فراهم می‌کند و فعال‌سازی شیشه شکستنی را شبیه‌سازی می‌کند. پس از آنکه شستی فعال شد یک نشانگر فعال‌سازی در بالای پنجره مشاهده می‌شود. پس از این می‌توان به سادگی با یک کلید شستی را تنظیم کرد و بلافاصله قابل استفاده خواهد بود.

(در مورد کابل نسوز اعلام حریق بیشتر بخوانید.)

محل استفاده از شستی‌ها

استفاده از شستی‌های قابل ریست در مکان‌هایی که نمی‌توان از شیشه استفاده کرد (مانند کارخانه‌های فرآوری مواد غذایی و یا مراکز تفریحی مثل استخر) نیز بی‌خطر است. از آنجایی که می‌توان این تجهیز را به سادگی ریست کرد انتخابی ایده‌آل برای مکان‌هایی است که امکان فعال‌سازی غیرعمدی و اشتباهی آن اتفاق وجود دارد (مانند مدارس، مراکز خرید و سایر اماکن عمومی).

شرکت ایرانی زیتکس یکی از بهترین تولید کننده های شستی است. مرکز اعلام حریق آرات به عنوان نمایندگی فروش شستی اعلام حریق زیتکس، مشخصات کامل انواع شستی اعلام حریق زیتکس را جمع آوری کرده و در اختیار شما قرار داده است که بعلاوه می‌توانید لیست قیمت شستی اعلام حریق زیتکس را نیز دریافت کنید.

نصب شستی اعلام حریق

فروش شستی اعلام حریق به عنوان یکی از تجهیزات مهم برای اعلام خطر بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد و البته برای نصب آن باید به نکات مهمی توجه کرد که معمولا می‌توانید از نمایندگی فروش شستی اعلام حریق در این مورد اطلاعات کافی را کسب کنید.

به طور معمول شستی‌ها در نزدیکی درب خروجی هر طبقه نصب می‌شوند. حداکثر فاصله‌ی این شستی‌ها از درب باید 1.5 متر باشد. بعلاوه شستی‌ها باید در سمتی از درب خروجی نصب شوند که پس از باز شدن درب، پشت آن قرار نگیرند. برای موثرتر بودن شستی اعلام‌حریق، این تجهیز باید در خروجی‌های اصلی یا نقاط آتش نصب شود. قانون کلی در مورد این تجهیز الکترونیکی این است که باید به طور یکنواخت در سراسر منطقه نصب شوند و در مکان‌های قابل مشاهده باشند.

در هر طبقه شستی‌ها باید به فاصله‌ای نصب شوند که فرد برای رسیدن به اولین شستی حداکثر 61 متر طی کند. بعلاوه ارتفاع نصب شستی اعلام حریق از قسمت عملگر تا کف تمام شده، بین 1.07 تا 1.22 متر است. این ارتفاع به این دلیل است که کودکان و یا افرادی از ویلچر استفاده می‌کنند نیز به راحتی به آن دسترسی داشته باشند. اگر در یک محیط درب‌های متعدد در کنار هم قرار دارند و فاصله‌ی مجموع درب‌ها از یکدیگر بیشتر از 12.2 متر باشد باید در هر طرف مجموعه‌ی درب‌ها شستی اعلام‌حریق نصب شود.

در مناطقی که گرد و غبار وجود دارد و یا امکان نفوذ آب به دستگاه هست پیشنهاد می‌شود از شستی‌های ضد آب استفاده شود. برای کارخانه‌های شیمیایی، پالایشگاه‌ها یا سایر محیط‌های مستعد انفجار، بهتر است از شستی اعلام حریق ضد انفجار استفاده شود.

 

 

فروش عمده شستی اعلام حریق

 

فروش شستی اعلام حریق

سیستم‌های اعلام حریق از نظر کاربری در پروژه‌های کوچک و از طرف دیگر پروژه‌های متوسط و بزرگ، به دو دسته سیستم اعلام حریق متعارف و سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر طبقه‌بندی می‌شوند. تفاوت سیستم اعلام حریق متعارف و اعلام حریق آدرس‌پذیر در موارد زیر است:

  • تفاوت در کابل‌کشی و توپولوژی چیدمان تجهیزات
  • تفاوت در منطق و مبانی عملکردی
  • قیمت تجهیزات
  • مناسب بودن برای اندازه‌های مختلف

پیش‌تر در مورد تفاوت سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر و متعارف مطلبی نوشته‌ایم که می‌توانید برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید. در ادامه در مورد قیمت شستی اعلام حریق و فروش شستی اعلام حریق صحبت خواهیم کرد. برای دریافت لیست قیمت شستی اعلام حریق به نمایندگی فروش شستی اعلام حریق مجاز رجوع کنید.

انواع شستی‌ اعلام حریق بر اساس سیستم‌های اعلام حریق

  • شستی اعلام حریق آدرس‌پذیر: که در سیستم آدرس‌پذیر مورد استفاده قرار می گیرد و باید با سایر تجهیزات سیستم نظیر پنل مرکزی، هم نام باشد.
  • شستی اعلام حریق متعارف: شستی‌های متعارف با تمامی سیستم‌های متعارف از برندهای دیگر قابل استفاده است.

در سیستم‌های متعارف معمولا در هر طبقه از ساختمان مسکونی و در محلی که درب واحدهای هر طبقه در آن باز می‌شود یک شستی قرار می‌دهند. در سایر بناها شستی‌ها باید در مکانی قرار بگیرند که فرد از هر نقطه حداکثر 61 متر تا شستی اعلام‌حریق فاصله داشته باشد. بهتر است شستی‌ها در مسیرهای خروجی ساختمان قرار گیرند و در دسترس و معرض دید باشند.

فروش شستی اعلام‌حریق باید توسط نمایندگی فروش شستی اعلام حریق معتبر انجام گیرد چرا که این تجهیزات باید مطمئن و دارای تاییدیه‌های لازم باشند. شما برای اطلاعات بیشتر در خصوص لیست قیمت شستی اعلام حریق می‌توانید با مرکز اعلام حریق آرات در تماس باشید که به فروش شستی اعلام حریق از برندهای مختلف ایرانی و خارجی می‌پردازد.

انواع شستی اعلام حریق

منبع مطلب

لیست قیمت برای مصرف کننده

برای با خبر شدن از تخفیف های همکاری با ما تماس بگیرین.

تماس برای اطلاع از تخفیف همکاری

برندهای اعلام حریق متعارف ایرانی

ارسال سریع
ارسال سریع
گارانتی کالا
گارانتی کالا
قیمت مناسب
قیمت مناسب

تخمین قیمت

اطلاعات شما با نام و شماره تماس ثبت شد.
مبلغ کل :
0 تومان
0 تومان

فرم تخمین هزینه اعلام حریق

برای تخمین حدودی هزینه پروژه اعلام حریق خود کافی است از فرم پیش‌رو، برند و تجهیزات مدنظر خودتان را معین کنید. برای اطلاع از قیمت‌های همکاری با ما تماس بگیرید.
تخمین هزینه اعلام حریق آدرس پذیر
برای اطلاع از قیمت تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر با همکاران ما در مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرید. مرکز اعلام حریق آرات یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه‌ی عرضه تجهیزات اعلام حریق هوشمند در ایران است.

آخرین مطالب

اهمیت دریافت مشاوره آتش نشانی

1-    عنوان اصلی محتوا:   2-    کلمه کلیدی اصلی مشاوره آتش نشانی 3-    کلمه کلیدی مرتبط سیستم های اعلام و اطفاء حریق، سیستم های اعلام حریق، سیستم اطفاء حریق، سانحه…

اعلام حریق آرات
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
3 دقیقه

معرفی قاب اسپرینکلر و اهمیت استفاده از آن

اسپرینکلر یکی از کاربردی ترین و مهم ترین تجهیزات اکثر سیستم های اطفاء حریق می باشد. این وسیله می تواند در هنگام افزایش حرارت در ساختمان، به صورت خودکار فعال…

اعلام حریق آرات
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
3 دقیقه
دتکتور کابلی حرارتی

معرفی دتکتور کابلی حرارتی

با پیشرفت تکنولوژی و اختراع انرژی هایی مانندِ برق و گاز، زندگی بشر وارد عرصه جدیدی گردید اما استفاده صنعتی و خانگی از این انرژی ها، مشکلات و خطرات مختلفی…

اعلام حریق آرات
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
3 دقیقه
نیاز به مشاوره دارین؟

اگر سوالی و یا نیاز به مشاوره دارین اطلاعات خود را بنویسید تا با شما تماس بگیریم