پمپ آتش‌نشانی و معرفی انواع مختلف آن + عکس

پمپ آتش‌نشانی

پمپ آتش نشانی در حوزه‌ی ایمنی آتش و خدمات آتش‌نشانی نقش مهمی ایفا می‌کند. از پمپ‌های آتش‌نشانی (fire pumps) زمانی استفاده می‌شود که منبع آب برای تأمین آب با فشار مناسب برای سیستم آب‌رسانی مناسب نیست. در این مطلب تصمیم داریم در مورد پمپ آتش‌نشانی، قیمت پمپ آتش‌نشانی، انواع پمپ آتش‌نشانی، پمپ آتش‌نشانی پرتابل، پمپ آتش‌نشانی ساختمان، دیزل پمپ آتش‌نشانی، مشخصات پمپ آتش‌نشانی، موتور پمپ آتش‌نشانی، بوستر پمپ آتش‌نشانی و قیمت بوستر پمپ آتش‌نشانی صحبت کنیم تا بتوانید با توجه به استاندارد پمپ‌های آتش‌نشانی راحت‌تر در مورد انتخاب پمپ آتش نشانی تصمیم بگیرید.

پمپ‌ آتش‌نشانی

در هر ساختمان و مکان صنعتی ایجاد ایمنی بسیار با اهمیت می باشد. آتش سوزی یکی از حوادث غیر قابل پیشبینی است. استفاده از تجهیزات و لوازم بسیار با کیفیت در یک ساختمان باعث می شود تا این حوادث در زمانی کم کنترل شوند. در نظر داشته باشید که تنوع بالای وسایل و تجهیزات در این زمینه باعث شده است تا انتخاب آن ها بسیار سخت باشد. برای ساختمان های بزرگ و مکان های صنعتی استفاده از پمپ آتش نشانی بهترین راه حل می باشد. با استفاده از یک پمپ قوی و مناسب می توان با فشار بالایی آب را به طبقات مختلف یک ساختمان انتقال داد. در نظر داشته باشید که برای هر ساختمان می توانید از مدلی بسیار با کیفیت استفاده کنید.

تنوع بالا در این محصولات باعث شده است تا بتوانید بالاترین بازدهی را در اختیار داشت. با کمک گرفتن از کارشناسان مربوطه می توان به راحتی از این محصولات استفاده کرد. در صورتی که اطلاعات کافی در مورد پمپ آتش نشانی ندارید می توانید با گرفتن مشاوره های لازم بهترین مدل ها را برای خرید انتخاب کنید. توجه داشته باشید که استفاده از پمپ ها در زمان های مختلف امکان پذیر می باشد. اجرا و نصب این پمپ ها نیز یکی از موارد بسیار با اهمیت می باشد که افراد باید به آن توجه داشته باشند.

کمک گرفتن از مجموعه های معتبر و با کیفیت باعث می شود تا شما بتوانید به راحتی و در زمانی کم این پمپ ها را نصب کنید. در نظر داشته باشید که تمامی این پمپ ها طبق استاندارد های روز دنیا تولید شده اند و می توانند در زمانی کم بیشترین اثر گذاری را داشته باشند. فناوری های به کار رفته در انواع مدل ها باعث شده است تا بتوان برای هر محل از مدلی مناسب و قوی استفاده کرد.

پمپ آتش‌نشانی چیست؟

پمپ آتش‌نشانی یک قسمت بسیار مهم و جدایی‌ناپذیر از سیستم ایمنی از آتش ساختمان‌ها است. مخصوصاً در ساختمان‌های بلند، اهمیت پمپ آتش نشانی و کارکرد آن در سیستم ایمنی آتش، بسیار مهم است. فرض کنید که ساختمان‌هایی وجود دارند که طبقاتشان بیش از 120 تا 150 متر از زمین فاصله دارد. در این ساختمان‌ها وجود پمپ آتش نشانی کمک می‌کند تا آب از طریق سیستم‌های اطفاء حریق به مناطق مختلف ساختمان که در آن‌ها فشار آب لوله‌های اصلی آب و تجهیزات مهار آتش برای دسترسی به این مناطق کافی نیست، پخش شود.

نصب پمپ آتش نشانی ساختمان‌ یک کار ضروری است. این ضرورت به خاطر اهمیت این پمپ‌ها برای خدمات آتش‌نشانی است. کار آتش‌نشانی به‌خودی‌خود حرفه‌ی خطرناکی است اما بدون یک سیستم ایمنی آتش که به خوبی طراحی شده و در ساختمان نصب شده باشد، حتی خطرناک‌تر هم خواهد بود. برای خرید و اطلاع از لیست قیمت پمپ آتش نشانی به نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی معتبر رجوع کنید.

ساختمان‌ها و مخصوصاً ساختمان‌های تجاری بهتر است که پمپ آتش نشانی را در مجموعه‌ی خود نصب کنند تا هم کار را برای کارکنان آتش‌نشانی راحت‌تر کرده و هم بهتر از زندگی کارکنان و اموال و دارایی خود محافظت کنند.

( در صفحه‌ی پنل اعلام حریق با برندهای مطرح ایرانی اعلام حریق و قیمت آنها آشنا شوید.)

پمپ آتش نشانی ساختمان‌

مشخصات پمپ آتش نشانی

پمپ آتش نشانی قسمت مهم سیستم اطفاء حریق آتش است. پمپ آتش نشانی اطفاء حریق آب را با فشار زیاد در دسترس سیستم اطفاء حریق قرار می‌دهد و باعث افزایش جریان آب در این سیستم می‌شود. مشخصات پمپ آتش‌نشانی باعث می‌شود که پمپ آتش نشانی در سیستم اطفاء حریق ساختمان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

پمپ‌های آب آتش نشانی نیز همان پمپ‌های آتش نشانی هستند. در بازار انواع پمپ‌های آتش‌نشانی وجود دارد اما به‌طور معمول مشخصات پمپ آتش نشانی به این صورت است که آن‌ها از پمپ‌های معمولی و پمپ‌های عمودی تشکیل‌شده‌اند که دارای یک موتور دیزلی هستند که برق آن‌ها را تأمین می‌کند.

مشخصات پمپ آب آتش‌نشانی باعث می‌شوند که این نوع پمپ‌ها احتیاج به مراقبت مداوم و مستمر داشته باشند.

در ادامه‌ی این مطلب علاوه بر صحبت در خصوص مشخصات پمپ آتش نشانی، در مورد نحوه‌ی کارکرد آن نیز توضیح خواهیم داد. برای اطلاع از لیست قیمت پمپ آتش نشانی می‌توانید با مرکز آرات به عنوان نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی در ارتباط باشید.

(در مطلب شستی اعلام حریق در مورد این محصول نکاتی را بیان کرده‌ایم.)

مشخصات پمپ آتش نشانی

کارکرد پمپ آتش‌نشانی

برای آشنایی با عملکرد پمپ آتش نشانی لازم است ابتدا با اجزا و مشخصات آن آشنا شویم. اجزای اصلی پمپ آتش نشانی از یک پمپ تشکیل شده اما کل سیستم از موتور یا محرک کنترل‌کننده تشکیل شده می‌شود. پمپ آتش نشانی اطفاء حریق قسمتی اصلی از سیستم اطفاء حریق است و به همین خاطر از یک منبع آب زمینی یا یک تانک آب، دریاچه و مخزن، آب مورد نیاز خود را دریافت می‌کند و به وسیله‌ی برق یا موتور دیزل روشن می‌شود.

پمپ آتش نشانی اطفاء حریق می‌تواند آب را با فشار زیادی از طریق سیستم اطفاء حریق، لوله‌های آب آتش‌نشانی و تانکر آب آتش‌نشانی توزیع کند.

( در صفحه‌ی سیستم‌های اعلام حریق متعارف می‌توانید نسبت به نصب و خرید این تجهیزات اطلاعات کسب کنید.)

آشنایی با عملکرد پمپ آتش نشانی

مشخصات بوستر پمپ آتش‌نشانی یا دیزل پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ آتش نشانی یک پمپ آتش نشانی است که وظیفه آن تقویت تأمین آب از منابع آب عمومی است و در بسیاری از موارد یک تانک مکشی یا منبع آب باز می‌تواند آب را برای بوستر پمپ آتش نشانی تأمین می‌کنند. بوستر پمپ آتش نشانی با نام دیزل پمپ آتش نشانی نیز شناخته می‌شود. افزایش جریان و فشار آبی که از منبع آب تأمین می‌شود از مشخصات بوستر پمپ آتش نشانی است.

قیمت بوستر پمپ آتش نشانی یا دیزل پمپ آتش نشانی بسته به کشور تولیدکننده و مواد و مصالحی که در ساخت آن بکار گرفته می‌شود، می‌تواند متفاوت باشد. شما می‌توانید برای اطلاع از لیست قیمت پمپ آتش نشانی و خرید با مرکز آرات به عنوان نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی تماس بگیرید.

(در سایت ما به سادگی به راهنمای خرید محصولات اعلام حریق آدرس پذیر دسترسی دارید.)

 بوستر پمپ آتش‌نشانی

انواع پمپ‌های آتش‌نشانی

تا اینجا در مورد پمپ آتش‌نشانی و مشخصات فنی پمپ آتش نشانی صحبت کردیم. در این بخش تصمیم داریم در مورد انواع پمپ‌های آتش‌نشانی و مشخصات آنها صحبت کنیم. پمپ‌ها در وهله‌ی اول به دو دسته‌ی پمپ آتش نشانی جابجایی مثبت و پمپ سانتریفیوژی تقسیم می‌شوند.

پمپ‌های آتش‌نشانی جابجایی مثبت (Positive Displacement Pumps)

پمپ‌های آتش‌نشانی جابجایی مثبت دارای روش خاصی برای تولید جریان آب هستند. در این پمپ‌ها مقدار حجم خاصی از آب از طریق حرکت انتقالی پمپ و فشار دادن آن از طریق خط تخلیه آب، به بیرون تخلیه می‌شود. به این صورت، این پمپ‌ها می‌توانند آب را با فشار تأمین کنند. با اینکه پمپ‌های جابجایی مثبت آب را با فشار زیاد تولید می‌کنند، اما میزان حجم آبی که تولید می‌کنند در مقایسه با میزان حجم آب تولید شده توسط پمپ‌های سانتریفیوژی محدودتر است.

استفاده از این پمپ‌های جابجایی مثبت به خاطر کارکرد خاصی که دارند، معمول نیست و بیشتر از آن‌ها برای سیستم‌های تولید کف و مه استفاده می‌شود.

(به مطلب سیستم اعلام حریق گازی مراجعه شود.)

انواع پمپ‌های آتش‌نشانی

پمپ‌های آتش‌نشانی سانتریفیوژی (Centrifugal Pumps)

پمپ‌های آتش‌نشانی سانتریفیوژی معمول‌ترین نوع پمپ‌های آتش‌نشانی مورد استفاده هستند که در آتش‌نشانی و اطفاء حریق مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع پمپ‌های آتش‌نشانی به این‌ طریق عمل می‌کنند که دارای پمپ‌های سانتریفیوژی هستند و فشار آب توسط نیروی سانتریفیوژی یا نیروی چرخشی آن‌ها به وجود می‌آید.

سپس، در پمپ‌های سانتریفیوژی آب وارد دهانه‌ی مکش شده و به مرکز پروانه موتور عبور می‌کند. چرخش این پروانه باعث می‌شود که آب به حاشیه‌ی آن حرکت کند و از آنجا تخلیه شود. مشخصات فنی پمپ آتش‌نشانی سانتریفیوژی به آن اجازه می‌دهد که بتواند حجم زیادی از آب را با فشار تأمین کند. انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی که در ادامه توضیح می‌دهیم جزو پمپ‌های سانتریفیوژی هستند.

(در فایرفایت در مورد درب ضد حریق مطالعه کنید.)

پمپ‌ آتش‌نشانی سانتریفیوژی

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: 1. پمپ افقی دو مکشه (Horizontal Split-Case Pump)

در پمپ افقی دو مکشه، آب به ۲ قسمت تقسیم می‌شود و از نقاط متقابل محفظه‌ی پمپ وارد پروانه‌ی پمپ می‌شود. از مشخصات پمپ آب آتش‌نشانی افقی دو مکشه می‌توان به محفظه جداشدنی آن اشاره کرد. برای تعمیر یا نظارت بر پمپ می‌توان این محفظه را باز کرد. پمپ‌های آتش‌نشانی افقی دو مکشه کارکرد قابل‌اطمینانی دارند و دارای قابلیت‌های خوبی برای تأمین جریان آب با فشار هستند.

برای خرید و اطلاع از قیمت پمپ آتش نشانی می‌توانید با نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را در مورد انواع پمپ‌ها دریافت کنید.

این نوع پمپ‌ها به دلیل دسترسی آسان به محفظه جداشدنی، نگهداری و مراقبتی آسان دارند و موتورهای آن‌ها هم می‌تواند برقی باشد و هم با موتور دیزل کار کند. اما شاید یک ویژگی که چندان در مورد این نوع پمپ‌ها مثبت نباشد این است که آن‌ها خیلی فضا اشغال می‌کنند.

(در خصوص کفپوش عایق برق مطالعه کنید.)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: پمپ افقی دو مکشه (Horizontal Split-Case Pump)

انواع پمپ آتش نشانی: 2. پمپ توربین عمودی (Vertical Turbine Pump)

پمپ توربین عمودی تنها پمپی است که دارای ویژگی شروع عملیات پمپ آب همراه با فشار منفی مکشی است که توسط استاندارد نصب پمپ‌های ایستایی برای ایمنی آتش تأیید شده است. از دیگر مشخصات فنی پمپ آتش‌نشانی توربین عمودی می‌توان به پمپ کردن آب توسط یک منبع آب زیرزمینی مثل آب رودخانه یا تانک‌های زیرزمینی اشاره کرد. پمپ‌های توربین عمودی می‌توانند با منابع آبی مثل آب‌های مخزن و دریاچه‌ها و رودخانه‌ها کار کنند.

قیمت پمپ آتش نشانی توربین عمودی ساختمان می‌تواند متفاوت باشد، زیرا این نوع پمپ‌ها دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تولید آب با فشار متفاوتی هستند و می‌توانند با موتورهای برقی و دیزل هم کار کنند. برای دریافت لیست قیمت پمپ آتش نشانی با مرکز آرات در ارتباط باشید که به عنوان نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی می‌تواند شما را راهنمایی کند.

(از مطلب کپسول آتش نشانی گاز CO2 بازدید کنید.)

انواع پمپ آتش نشانی: پمپ توربین عمودی (Vertical Turbine Pump)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: 3. پمپ خطی (In-Line Pump)

استفاده از پمپ‌های خطی در مکان‌هایی کاربرد دارد که در آن‌ها فضای ساختمان محدود است. موتورهای این نوع پمپ هم می‌توانند عمودی باشند و هم می‌توانند دارای محورهای عمودی یا محورهای افقی باشند. پمپ‌های خطی با محورهای عمودی معمول‌ترین نوع پمپ خطی هستند که در آن‌ها دقیقاً موتور در بالای پمپ قرار دارد. قیمت پمپ آتش نشانی اطفاء حریق سانتریفیوژ خطی معمولاً نسبت به پمپ‌های دیگر ارزان‌تر است، زیرا نصب آن‌ها نیاز به فضای زیادی ندارد؛ اما تعمیر آن‌ها ممکن است هزینه‌بر باشد.

برای دسترسی به پمپ خطی باید موتور آن برداشته شود (برخلاف پمپ‌های با محفظه‌ی جداشدنی) و این مسئله نگهداری و مراقبت از آن‌ها را کمی دشوار می‌کند. در پمپ‌های خطی فلنج مکش و فلنج تصفیه آب، تقریباً در یک مکان قرار دارند.

پمپ‌های خطی می‌توانند حدود ۵۶۷۸ لیتر آب در دقیقه پمپ کنند، اما محدودیت این پمپ‌ها این است که موتور پمپ آتش نشانی آن‌ها باید از نوع برقی باشد که این ویژگی دیگر کاربردهای بالقوه آن‌ها را محدود می‌کند.

(پس از مطالعه این مطلب می‌توانید به مطلبی که در خصوص کپسول آتش نشانی نوشته‌ایم نیز مراجعه کنید.)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: پمپ خطی (In-Line Pump)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: 4. پمپ مکش انتهایی (End Suction Pump)

پمپ‌های مکش انتهایی دارای خروجی تخلیه‌ی آب هستند که به خروجی مکش، عمود است. تخلیه‌ی آب با ظرفیت حدوداً ۵۶۷۸ لیتر در دقیقه انجام می‌شود و فشرده بودن محفظه جزو مشخصات این پمپ آب آتش‌نشانی محسوب می‌شود. موتور پمپ آتش‌نشانی مکش انتهایی هم می‌تواند یک موتور برقی باشد و هم می‌تواند یک موتور دیزل باشد.

پمپ‌های مکش انتهایی توسط بسیاری از تامین‌کنندگان تجهیزات آتش‌نشانی ارائه می‌شوند و به همین دلیل قیمت این پمپ ممکن است نسبت به بقیه‌ی پمپ‌ها کمی ارزان‌تر باشد. برای اطلاع از لیست قیمت پمپ آتش نشانی می‌توانید با نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی، مرکز آرات تماس بگیرید.

(با سیستم اطفا حریق اتوماتیک فوم آشنا شوید.)

 

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: پمپ مکش انتهایی (End Suction Pump)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: 5. پمپ چند پورتی چند مرحله‌ای (Multistage Multiport Pump)

پمپ چند پورتی چند مرحله‌ای از یک موتور پمپ آتش‌نشانی استفاده می‌کند که می‌تواند موتور برقی یا موتور دیزل باشد. موتور پمپ آتش نشانی از طریق چند پروانه در یک محفظه که دارای محور افقی است به پمپ متصل می‌شود. محفظه پمپ چند پورتی چند مرحله‌ای دارای چند پورت یا خروجی‌های تخلیه‌ی آب است که آب را در فشارهای مختلف تخلیه می‌کنند.

هرکدام از پورت‌های این پمپ دارای آب با فشار افزایش یافته از پروانه‌های متوالی است که در محفظه پمپ قرار گرفته‌اند. این نوع پمپ آتش نشانی برای استفاده در ساختمان‌های مرتفع مناسب است. برای مثال می‌توان آن را در ساختمان‌های بلند 30 طبقه نصب کرد. در این صورت می‌توان ساختمان را به سه قسمت تقسیم کرد که در آن‌ها پمپ چند منطقه‌ای چند مرحله‌ای دارای ۳ خروجی تخلیه آب است و از هر کدام از خروجی‌ها برای یکی از این مناطق ساختمان می‌توان استفاده می‌کند.

( مطلبی که درباره فلومتر  نوشته‌ایم نیز می‌تواند برایتان کاربردی باشد.)

انواع پمپ ماشین آتش‌نشانی: پمپ چند پورتی چند مرحله‌ای (Multistage Multiport Pump)

انواع پمپ آتش نشانی: 6. پمپ آتش‌نشانی پرتابل (Portable fire pump)

پمپ آتش‌نشانی پرتابل جزو یکی از اجزای بسیار مهم در خدمات آتش‌نشانی است. مشخصات فنی پمپ آتش نشانی پرتابل به این نوع پمپ‌ها اجازه می‌دهد تا در زمان مهار آتش آب را از یک منبع آب پمپ کنند. مشخصات پمپ‌های آتش‌نشانی پرتابل به این صورت است که آن‌ها باید پوسته‌ای مقاوم و ضخیم داشته باشند و بتوانند آب را با فشار مناسب تخلیه کنند.

در عین حال، پمپ آتش نشانی پرتابل باید به گونه‌ای باشد که حمل و حرکت و استفاده از آن آسان باشد. قیمت پمپ پرتابل آتش نشانی بسته به جنس و مواد به‌کاررفته در آن می‌تواند متفاوت باشد. اگر می‌خواهید از قیمت پمپ آتش نشانی پرتابل مطلع شوید، باید به فروشگاه‌های مربوطه آتش‌نشانی و نمایندگی فروش پمپ آتش نشانی مراجعه کنید.

انواع پمپ آتش نشانی: پمپ آتش‌نشانی پرتابل (Portable fire pump)

خرید پمپ آتش نشانی

برای خرید انواع پمپ آتش نشانی می توان ویژگی های زیادی را بیان کرد. در نظر داشته باشید که توجه به نکات موجود باعث می شود تا شما بتوانید بهترین خرید را انجام دهید. در صورتی که خرید های خود را از مجموعه های معتبر انجام دهید می توانید بهترین طول عمر را مشاهده کنید. با توجه به ساختاری این پمپ ها یکی از مهم ترین نکات مربوط به سرویس های مختلف می باشد. در خرید از مجموعه های معتبر می توانید ضمانت نامه های معتبر را نیز دریافت کنید. توجه داشته باشید که با استفاده از مدل های با کیفیت کمترین خرابی به وجود خواهد آمد.

برای خرید انواع مدل های باید به قابلیت های متنوع موجود در این محصولات توجه داشته باشید. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که باید به آن ها توجه داشته باشید متریال ساخت می باشد. توجه داشته باشید که در مورد پمپ آتش نشانی متریال ساخت باید بسیار با کیفیت و با دوام باشد. فشار آب خروجی باید به گونه ای باشد که بتوان به راحتی از آن ها استفاده کرد. دبی آب خروجی نیز از دیگر مشخصات با اهمیت در هنگام خرید می باشد. در نظر داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز خرید مدل های با کیفیت باعث می شوند تا شما با اطمینان بیشتری آن ها را نصب کنید.

قیمت پمپ آتش نشانی

در خرید انواع پمپ آتش نشانی یکی از مهم ترین نکات قیمت می باشد. قطعا انتخاب مدل های مناسب با قیمت های مقرون به صرفه برای شما بسیار جذاب تر می باشد. در صورتی که پمپ های مختلف را می شناسید می توانید به راحتی قیمت های موجود را مقایسه کنید. توجه داشته باشید که در قیمت گذاری این محصولات موارد زیادی با اهمیت می باشد. در صورتی که صد در صد بازدهی موجود برای شما ایجاد شود می توانید بهترین خرید ها را نیز انجام دهید. قیمت انواع پمپ آتش نشانی را بر اساس توان های خروجی آن ها مشخص می کنند.

در نظر داشته باشید که قیمت هریک از مدل ها را به صورت تفکیکی می توانید در اختیار داشته باشید و بهترین نمونه را برای خرید انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که خرید از مجموعه های معتبر باعث می شود تا شما در زمانی کم انتخاب های خود را انجام دهید. از دیگر نکات در مورد قیمت این پمپ ها می توان به لوازم و تجهیزات جانبی اشاره کرد. در صورتی که مجموعه های معتبر را برای خرید خود انتخاب کنید می توانید به صورت یکجا و کلی تمامی تجهیزات را نیز تهیه کنید.

نصب و نگهداری از پمپ آتش‌نشانی اطفاء حریق

در این مطلب در خصوص انواع پمپ آتش نشانی و ویژگی‌های آنها صحبت کردیم. لازم است این نکته را نیز بیان کنیم که برای نصب انواع پمپ‌های ماشین آتش نشانی و نگهداری و تعمیرات آن‌ها حتماً باید با کارشناسان و متخصصان در این زمینه مشورت کنید. استانداردهای متنوعی در این زمینه وجود دارند که مقررات لازم نسبت به نصب و تعمیر و نگهداری پمپ ماشین آتش‌نشانی را مقرر می‌کنند.

استانداردهای انجمن ملی ایمنی آتش و قانون بین‌المللی ساختمان‌ها مدام بروزرسانی می‌شوند و این قوانین مربوط به پمپ آتش نشانی هم در آن‌ها بروزرسانی خواهد شد. قطعاً نصب پمپ‌های آتش نشانی در ساختمان‌ها تنها کار مهم نیست، بلکه باید نسبت به نگهداری و مراقبت از آنها نیز توجه شود.

این بررسی‌های پمپ‌های آتش‌نشانی می‌توانند به‌طور هفتگی توسط پرسنل آموزش‌دیده در ساختمان یا سالیانه توسط کارکنان خدمات آتش‌نشانی انجام شوند. در مورد اهمیت تست پمپ آتش نشانی مطلب جداگانه‌ای نوشته‌ایم که می‌توانید به ان رجوع کنید. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در خصوص نصب و نگهداری از پمپ آتش نشانی و دریافت لیست قیمت پمپ آتش نشانی می‌توانید با کارشناسان ما در مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرید.

نصب و نگهداری از پمپ آتش نشانی

منبع مطلب

اعلام حریق آرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به مشاوره دارین؟

اگر سوالی و یا نیاز به مشاوره دارین اطلاعات خود را بنویسید تا با شما تماس بگیریم