اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system
اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system
اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system
اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system

اعلام حریق تسلا – Tesla Fire alarm system

شرکت آشکارسازان ایرانیان فعالیت خود در زمینه‌ی تولید تجهیزات اعلام حریق را از سال 1390 آغاز کرد و محصولات خود را با نام تجاری"تسلا" (Tesla) به بازار عرضه کرد. شرکت اعلام حریق تسلا (Tesla fire alarm system) در سال 1393 برای اولین بار در ایران آزمایشگاه تخصصی خود را بر پایه‌ی دستورالعمل‌ها و استانداردهای بین‌المللی آتش‌نشانیِ EN 54 و ISIRI تاسیس کرد. تمام تجهیزات تولیدی برند اعلام حریق تسلا از جمله پنل مرکزی اعلام حریق، دتکتور دودی، دتکتور حرارتی و گازی، شستی اعلام حریق، آژیر فلاشر و غیره دارای استانداردهای ملی و گواهی‌نامه‌های بین‌المللی هستند.

راهنمای خرید سریع محصولات اعلام حریق تسلا

لیست قیمت سیستم اعلام حریق تسلا
لیست قیمت سیستم
اعلام حریق تسلا
تجهیزات اعلام حریق استاندارد آتش‌نشانی
تجهیزات اعلام حریق
استاندارد آتش‌نشانی

محصولات اعلام حریق تسلا

پنل مرکزی (کنترل) اعلام حریق تسلا

پنل مرکزی (کنترل) اعلام حریق تسلا

پنل مرکزی یا کنترل پنل اعلام حریق تسلا  (Tesla Control Panel)از 2 تا 18 زون تولید می‌شود و در کاربری‌های مختلف مسکونی، تجاری، اداری و غیره می‌توان از آنها استفاده کرد. طراحی و تولید مدارهای پنل مرکزی تسلا با تکنولوژیSMD   بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است. در هر زون پنل تسلا می‌توان تعداد 20 دتکتور دودی و  40دتکتور حرارتی نصب کرد. روی نمایشگر پنل اعلام حریق تسلا می‌توان اشکال در اتصال کوتاه، وضعیت دتکتورها و قطعی در مسیر سیم‌کشی را مشاهده کرد. بعلاوه امکان تست یک نفره یا مهندسی این پنل‌ها نیز وجود دارد. قابلیت نصب دو باتری 12 ولت 4.5 آمپر بر ساعت استفاده از این پنل‌ها در زمان قطعی برق را ممکن می‌سازد. اطلاعات بیشتر در مورد این تجهیزات تسلا را در صفحه‌ی پنل اعلام حریق تسلا می‌توانید مطالعه کنید.

دتکتورهای اعلام حریق تسلا

دتکتورهای اعلام حریق تسلا

اعلام حریق تسلا دتکتورهای خود را در هر دو دسته‌ی دما ثابت و دما افزایشی تولید کرده است. دتکتورهای حرارتی به تغییرات دما در محیط حساس هستند و این تغییرات دمایی را به عنوان نشانه‌ای از وجود حریق تشخیص می‌دهند. دتکتورهای حرارتی تسلا با بهره‌مندی از تکنولوژی SMD ساخته شده‌اند و دارای تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی هستند. دتکتور دودی تسلا قابل استفاده در دمای منفی 15 درجه تا 60 درجه‌ی سانتی‌گراد است و از آن می‌توان در شهرهای مختلف ایران با شرایط دمایی متفاوت استفاده کرد. از دتکتور گاز اعلام حریق تسلا می‌توان به همراه انواع پنل‌های متعارف موجود در منازل، کارخانه‌ها و موارد دیگر استفاده کرد.

شستی اعلام حریق تسلا

شستی اعلام حریق تسلا

شستی یکی از تجهیزات اعلام حریق است که فرد با فشار دادن آن وجود حریق در یک منطقه را اعلام می‌کند. برند تسلا دارای شستی‌هایی از نوع متعارف یا کانونشنال، دارای استاندارد EM 54 و از نوع برگشت‌پذیر یا قابل ریست شدن است. برگشت‌پذیر بودن این شستی‌ها این امکان را فراهم می‌کند که پس از هر بار استفاده می‌توان به وسیله‌ی کلید مخصوص، شستی را ریست کرده و به حالت قبل بازگرداند.

سایر تجهیزات اعلام حریق برند تسلا

سایر تجهیزات اعلام حریق برند تسلا

آژیر و آژیر فلاشر از دیگر تجهیزات اعلام حریق تسلا هستند که با تولید صدا و نور وجود خطر را به ساکنان محل اعلام می‌کنند. وقتی دتکتورها یا شستی‌های اعلام حریق فعال می‌شوند سیگنال خطر را به پنل مرکزی ارسال می‌کنند. کنترل پنل با روشن کردن آژیر یا آژیر فلاشر ساکنان ساختمان را از وجود خطر مطلع می‌سازد.

مکانیزم عملکرد سیستم اعلان حریق تسلا

 

یکی از مزیت های بزرگِ پیشرفتِ تکنولوژی، افزایش سطح امنیت زندگی انسان ها است. در گذشته، وقوع حادثه‌‌ای مانند آتش سوزی، جان افراد بسیاری را به خطر می انداخت اما امروزه با اختراع تجهیزات و سیستم های اعلام حریق، میزان تلفات به حداقل رسیده است. در این مقاله قصد داریم تا سیستم اعلان حریق تسلا را به شما معرفی کنیم و مکانیزم عملکرد این سیستم را توضیح دهیم. اگر شما هم علاقه دارید تا اطلاعات خود را در زمینه تجهیزات اعلان حریق تسلا افزایش دهید، تا پایان با ما همراه باشید.

 

مکانیزم عملکرد تجهیزات اعلان حریق تسلا

 

در این بخش از مقاله قصد داریم تا مکانیزم عملکرد تمامی تجهیزات اعلان حریق تسلا را در قالبِ یک مثال، به شما توضیح دهیم. مکانیزم عملکرد این سیستم اعلام حریق در هر بخش، به صورت زیر است؛

 

  1. نقش دتکتور یا آشکارساز دود در یک کارخانه خودروسازی

فرض کنید که در سالنِ تولیدِ یک کارخانه خودروسازی، بی احتیاطی یکی از پرسنل، سبب وقوع آتش سوزی شده است. اگر این کارخانه مجهز به سیستم اعلان حریق تسلا باشد، تمامی پرسنل در مدت زمانی کوتاه، از وقوع حادثه مطلع خواهند شد و تلفات جانی، به حداقل خواهد رسید، اما این سیستم چگونه عمل می کند؟

دتکتور دود، همانگونه که از نامش نیز مشخص است، وظیفه شناسایی دود را بر عهده دارد. این دتکتور به محضِ تشخیص دود، سیگنال هایی را به پنل کنترل مرکزی ارسال می کند و پنل نیز آژیر خطر را فعال خواهد کرد.

 

  1. نقش دتکتور یا آشکارساز حرارتی در یک کارخانه خودروسازی

اگر در کارخانه فوق، دود حاصل از آتش سوزی زیاد نباشد، ممکن است دتکتور دود، حادثه آتش سوزی را تشخیص ندهد. در چنین حالتی، دتکتور های حرارتی، به سیستم اعلان حریق تسلا، کمک خواهند کرد.

دتکتور حرارتی، وظیفه تشخیص دمای بالا را بر عهده دارد. اگر در محل وقوع آتش سوزی دما افزایش یابد، دتکتور حرارتی سیگنالِ خطر را به کامپیوتر مرکزی ارسال خواهد کرد و کامپیوتر نیز فرآیندِ فعال سازی آژیر خطر را انجام خواهد داد.

دتکتور های حرارتی دارای دو نمونه مختلف می باشند. در نمونه اول، یک دمای خاص برای دتکتور تعیین خواهد شد و اگر دمای محیط از دمای تعیین شده بیشتر شود، کامپیوتر مرکزی، آژیر خطر را فعال خواهد کرد.

در نمونه دوم، تغییر ناگهانی دما به عنوانِ معیارِ اعلام حریق، در نظر گرفته می شود. این نمونه از دتکتور های حرارتی، معمولا در کارخانه هایی که دمای محیط به صورت طبیعی بالا است، مورد استفاده قرار می گیرد و در صورت افزایش ناگهانی دما، آژیر خطر را فعال می کند.

 

  1. مولتی دتکتور (حرارتی، دودی و نوری)

اگر در سالنِ تولیدِ کارخانه فوق، احتمال وقوع آتش سوزی بسیار بالا باشد، از مولتی دتکتور نیز در سیستم اعلان حریق تسلا، استفاده خواهد شد.

مولتی دتکتور، توانایی تشخیصِ دود، نور و حرارت را به صورت همزمان، دارا می باشد. بدین ترتیب، شما می توانید به جای خرید چند دتکتور، از یک مولتی دتکتور استفاده نمایید. همچنین، از آنجایی که میزان دقت مولتی دتکتور نسبت به سایر دتکتور ها بالاتر است، استفاده از آن، احتمالِ فعالسازی کاذبِ آژیرِ خطر را کاهش می دهد.

 

  1. پنل کامپیوتر

پنل کامپیوتر، هسته مرکزی سیستم اعلان حریق تسلا است. تمامی سیگنال های دتکتور های آتش سوزی، به پنل کامپیوتر ارسال می شوند و سپس این پنل، آژیر خطر را در صورت نیاز فعال می کند. پنل کامپیوتر تسلا، از بخش های مختلفی به نام Zone، تشکیل شده است. هر Zone، وظیفه نظارت بر دتکتور های قسمتِ خاصی از ساختمان را بر عهده دارد. بنابراین اگر در سالنِ تولیدِ کارخانه خودروسازی فوق، آتش سوزی رخ دهد، پرسنل کارخانه می توانند با نگاه کردن به کامپیوتر مرکزی سیستم اعلان حریق تسلا، از محل دقیق وقوع حادثه، آگاه شوند.

 

آژیر خطر

یکی دیگر از تجهیزاتِ مهم در سیستم اعلان حریق تسلا، آژیر خطر می باشد. پس از اینکه دتکتور ها، آتش سوزی را در سالنِ تولیدِ کارخانه خودروسازی تشخیص دادند، سیگنال هایی را به کامپیوتر مرکزی ارسال خواهند کرد و این کامپیوتر نیز، فرآیند فعال سازی آژیر های خطر را انجام خواهد داد.

سیستم اعلام حریق تسلا

سیستم اعلام حریق مجموعه‌ای از تجهیزات الکترونیکی است که برای هشدار به افراد در شرایط اضطراری به خصوص هنگام وقوع آتش سوزی طراحی شده است. در جهان برندهای مختلفی در زمینه تامین تجهیزات اعلام حریق فعالیت می‌کنند که برند تسلا یکی از آنهاست. شرکت آشکارسازان ایرانیان با نام تجاری تسلا به از سال 1390 و پس از 27 سال سابقه در زمینه تولید و طراحی تجهیزات اعلام حریق در این زمینه آغاز به کار کرده است. سیستم اعلام حریق تسلا در کارخانه‌ها، ادارات، ساختمان‌های تجاری، ساختمان‌های مسکونی و غیره کاربرد دارد و به طور کلی می‌توان گفت سیستم اعلام حریق به عنوان بخش ثابتی از زندگی روزمره است که داشتن آن در هر خانه و محل کاری الزامی است و به تبع انتخاب برندی مطمئن و پیشرو در این صنعت هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
معرفی سیستم اعلام حریق تسلا Tesla

اجزای سیستم اعلام حریق تسلا

شرکت آشکارسازان ایرانیان فعالیت خود در زمینه‌ی تولید تجهیزات اعلام حریق را از سال 1390 آغاز کرد و محصولات خود را با عنوان برند "تسلا" (Tesla) به بازار عرضه کرد. شرکت اعلام حریق تسلا (Tesla fire alarm system) در سال 1393 برای اولین بار در ایران آزمایشگاه تخصصی خود را بر پایه‌ی دستورالعمل‌ها و استانداردهای EN 54 و ISIRI تاسیس کرد. تمام تجهیزات تولیدی تسلا این شرکت از جمله پنل اعلام حریق، دتکتور دودی، دتکتور حرارتی، دتکتور گازی، شستی اعلام حریق، آژیر فلاشر و غیره دارای استانداردهای ملی و گواهی‌نامه‌های بین‌المللی هستند. سیستم اعلام حریق تسلا شامل چه اجزایی می‌شود

تجهیزات اعلام حریق تسلا

تجهیزات اعلان حریق تسلا قابل استفاده و نصب در کاربردهای متفاوتی از جمله اماکن تجاری، ساختمان‌های مسکونی، موزه و مکان‌های تاریخی و غیره است. تجهیزات اعلام حریق تسلا دارای تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی تهران، اصفهان و سایر کلانشهرها است. بعلاوه باید اشاره کنیم این شرکت تجهیزات خود را با گارانتی مادام‌العمر در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد. قیمت تجهیزات این برند را می‌توانید در صفحه‌ی لیست قیمت اعلام حریق تسلا مشاهده کنید. لیست قیمت اعلام حریق تسلا

سیستم اعلام حریق متعارف تسلا

در نصب سیستم‌های اعلام حریق متعارف تسلا هر طبقه یا بخش از ساختمان به زون یا منطقه‌هایی تقسیم می‌شود. به تعداد زون‌های تعیین شده یک چراغ روشن روی پنل مرکزی وجود دارد که در صورت ایجاد حریق می‌توان منطقه‌ی مورد نظر را تشخیص داد. با توجه به تعداد زون‌ها می‌توان تعداد مشخصی تجهیزات و دتکتورهای اعلام حریق نصب کرد. در ادامه به معرفی اجزای سیستم‌های اعلام حریق متعارف تسلا می‌پردازیم. (از صفحه اعلام حریق متعارف مرکز اعلام حریق آرات نیز دیدن کنید.)

پنل اعلام حریق تسلا

پنل اعلام حریق تسلا از 2 زون تا 18 زون تولید می‌شود و در کاربری‌های مختلف مسکونی، تجاری، اداری و غیره می‌توان از آنها استفاده کرد. طراحی و تولید مدارهای این پنل‌ها با تکنولوژی SMD است و از کیفیت بالایی برخوردار است. در هر زون پنل تسلا می‌توان تعداد 20 دتکتور دودی و 40 دتکتور حرارتی نصب کرد. روی نمایشگر پنل تسلا می‌توان اشکال در اتصال کوتاه، وضعیت دتکتورها و قطعی در مسیر سیم‌کشی را مشاهده کرد. بعلاوه امکان تست یک نفره یا مهندسی این پنل‌ها نیز وجود دارد. قابلیت نصب دو باتری 12 ولت 4.5 آمپر بر ساعت استفاده از این پنل‌ها در زمان قطعی برق را ممکن می‌سازد. امکان اتصال تلفن‌کننده به این پنل‌ها نیز وجود دارد که در صورت وقوع حریق به صورت خودگار با شماره‌های ثبت شده در آن تماس می‌گیرد. اطلاعات بیشتر در مورد این تجهیزات تسلا را در صفحه‌ی پنل اعلام حریق تسلا می‌توانید مطالعه کنید. کنترل پنل اعلام حریق تسلا

زون اعلام حریق در کنترل پنل اعلام حریق تسلا

اعلام حریق تسلا تنها سیستم‌های اعلام حریق متعارف یا کانونشنال تولید می‌کند. پنل‌های اعلام حریق تسلا متعارف بوده و به صورت زون تولید می‌شوند. این پنل ها معمولا از 2 زون تا 18 زون تولید می‌شوند. اما زون اعلام حریق چیست؟ زون یا منطقه‌ی اعلام حریق با تقسیم یک ساختمان به مناطق یا بخش‌های مختلف ایجاد می‌شود. با توجه به تعداد زون‌ها تعداد و نوع مشخصی دتکتور یا سایر تجهیزات نصب می‌شوند. زون یا منطقه‌‌ی اعلام حریق در واقع یک بخش از منطقه‌ی اطفاء حریق هستند. زمانی که ساختمان به زون یا مناطق مختلف تقسیم شود، با نصب کنترل پنل مرکزی متعارف تسلا، هنگام آتش سوزی منطقه ی وقوع آتش شناسایی می‌شود. زون‌های ساختمان با توجه به محل سیم‌کشی‌های سیستم اعلام حریق مشخص نمی‌شوند بلکه بر اساس جدا کننده‌های اعلام حریق یا دتکتورهای دودی تعیین می‌شوند.

اجزای پنل مرکزی اعلام حریق تسلا

پنل‌ اعلام حریق تسلا ساختاری فلزی و سنگین داشته و حدود 3 کیلوگرم وزن آن است. این پنل‌ها  مطابق با استاندارد EN-54 طراحی و بر اساس زون بندی تولید شده‌اند و امکان کم و زیاد کردن تعداد زون‌ها وجود ندارد. پنل مرکزی اعلام حریق تسلا، به بررسی وضعیت کلی سیستم، هماهنگی اجزای مختلف، وضعیت اتصال مدارهای ورودی (زون‌ها) و مدارهای خروجی (مدار آژیرها) می پردازد. این پنل بعد از شناسایی هرگونه قطعی، چراغ خطا را روشن کرده و بازر داخلی دستگاه را به صدا در می‌آورد. روی برد اصلی پنل مرکزی اعلام حریق، پردازنده و میکروکنترلر مرکزی و چهار فیوز در باکس‌های مشکی قرار گرفته است. بعلاوه بر روی برد مرکزی دستگاه 3 ترمینال وجود دارد. این ترمینال‌ها برای راه‌اندازی دستگاه تلفن‌کننده است. پایه تریگر تلفن‌کننده را می‌توانید به این ترمینال متصل کنید. در کنار برد ورودی-خروجی پنل، ترانس تغذیه و ورودی برق شهر نیز قرار گرفته است.

جریان پنل اعلام حریق تسلا حداکثر چند آمپر است؟

دقت داشته باشید که حداکثر جریان قابل ارائه پنل اعلام حریق تسلا 1 آمپر است و جریان کشیدن بیش از این ظرفیت توسط مصرف‌کننده می‌تواند باعث آسیب به پنل شود. همچنین تغذیه دتکتور‌های گازی را نمی‌توان از مدار زون تامین کرد و باید از منبع تغذیه کمکی استفاده کرد. (در وبلاگ مرکز آرات مطلبی را به نحوه عملکرد پنل اعلام حریق پرداخته‌ایم.) زون بندی پنل اعلام حریق تسلا

آشنایی با چراغ های پنل اعلام حریق تسلا

اولین چراغ‌های روی پنل مرکزی، چراغ های خطا یا FAULT هستند که به رنگ زرد هستند.  در واقع هر زون دارای یک چراغ خطا است. یک چراغ خطا نیز مربوط به دو خط آژیر است. در صورتی که خطا در هر یک از مدارات آژیر به وقوع پیوسته باشد ، این چراغ روشن خواهد شد (SOUNDER FAULT). چراغ خطای دیگر مربوط به منبع تغذیه است (SUPPLY FAULT). تغذیه‌ی اصلی پنل مرکزی تسلا با برق 220 ولت متناوب یا همان برق شهری است. دو عدد باتری 12 ولت 4.5 آمپر یا 7.2 آمپر نیز به عنوان باتری بک‌آپ یا پشتیبان مورد استفاده قرار می‌گیرند. در صورتی که هرکدام از این دو منبع تغذیه دچار مشکل شود (قطع برق شهری، باتری بدون شارژ یا عدم اتصال باتری‌های پشتیبان و غیره) چراغ خطای مربوط به تغذیه روشن شده و بازر داخلی دستگاه به صدا درمی‌آید.

چراغ تغدیه شهر و چراغ مربوط به حریق تسلا

چراغ سبز رنگ روی پنل اعلام حریق تسلا مربوط به تغذیه‌ی شهری است که در صورتی که برق به صورت درست به دستگاه وصل باشد، این چراغ روشن است. چراغ دیگری که روی دستگاه وجود دارد چراغ فایر است. ال ای دی قرمز رنگی که به ازای هر زون یک عدد روی پنل وجود دارد. در صورت بروز آتش‌سوزی در هر زون چراغ فایر مربوط به آن زوت به حالت چشمک‌زن قرار می‌گیرد. با فشردن دکمه سایلنس آلارم، چراغ فایر زون مربوطه از حالت چشمک‌زن به حالت قرمز ثابت تغییر وضعیت می‌دهد.

مفهوم هر کدام از دکمه‌های پنل مرکزی اعلام حریق Tesla چیست؟

پنل اعلام حریق تسلا برای کنترل سیستم 4 دکمه دارد. دکمه ی RESET/TEST همانطور که از نامش پیداست برای ریست کردن کلی دستگاه است. دکمه‌ی SILENCE ALARM برای قطع صدای آژیر و دکمه‌ی SILENCE BUZZERS در زمان خطا برای قطع صدا بازر داخلی استفاده می‌شود. این پنل برای به صدا در آوردن دستی صدای آژیر‌ها نیز دکمه‌ای تعبیه کرده است. علاوه بر همه‌ی این‌ها یک سوئیچ گردان روی پنل با دو وضعیت (ARM CONTROL و NORMAL) وجود ذارد که با قرار دادن این سوئیچ روی حالت ARM CONTROL کلیدهای روی پنل به حالت عملیاتی قرار می‌گیرد و با فشردن آنها می‌توان فانکشن‌های تعریف شده را اجرا کرد. اجزای مختلف کنترل پنل اعلام حریق تسلا

دتکتورهای حرارتی تسلا

اعلام حریق تسلا دتکتورهای خود را در هر دو دسته‌ی دما ثابت و دما افزایشی تولید کرده است. دتکتورهای حرارتی به تغییرات دما در محیط حساس هستند و این تغییرات دمایی را به عنوان نشانه‌ای از وجود حریق تشخیص می‌دهند. دتکتورهای حرارتی تسلا با بهره‌مندی از تکنولوژی SMD ساخته شده‌اند و دارای تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی هستند. این دتکتورها در شرایط دمایی منفی 15 تا 60 درجه‌ی سانتی‌گراد قابل استفاده هستند. دتکتور حرارتی اعلام حریق Tesla

دتکتور حرارتی ثابت و افزایشی تسلا

دتکتور حرارتی دما ثابت تسلا با رسیدن دما به یک دمای از پیش تعیین شده فعال شده و آلارم خطر را به مرکز کنترل ارسال می‌کند. این دتکتور با افزایش دما به بیش از 57 درجه‌ی سانتی‌گراد فعال می‌شود و چراغ LED روی آن از حالت چشمک‌زن به صورت ثابت در می‌آید. دتکتور حرارتی دما افزایشی تسلا به نرخ تغییرات دمایی در یک بازه‌ی زمانی مشخص واکنش نشان می‌دهد. در این نوع دتکتور حرارتی زمانی که دما با افزایش ناگهانی همراه است دتکتور وجود خطر را به کنترل پنل اعلام می‌کند. این تغییرات دمایی افزایش حدود 8 درجه‌ی سانتی‌گراد در یک دقیقه است. از دتکتورهای حرارتی دما افزایشی تسلا می‌توان با انواع پنل اعلام حریق متعارف در کاربری‌های مختلف از ساختمان‌های مسکونی تا کارخانجات و غیره استفاده کرد. دتکتور حرارتی دما افزایشی تسلا

دتکتورهای دودی تسلا

دتکتور دودی تسلا قابل استفاده در دمای منفی 15 درجه تا 60 درجه‌ی سانتی‌گراد است و از آن می‌توان در شهرهای مختلف ایران با شرایط دمایی متفاوت استفاده کرد. مطابقت از استاندارد EN 54 و بهره‌مندی از تکنولوژی SMD این دتکتور را انتخاب خوبی برای مشتری‌ها خواهد بود. دتکتور دود تسلا قابلیت شناسایی و تشخیص ذرات دود حاصل از آتش‌سوزی‌ها را دارد و از آن‌ها می‌توان در ساختمان‌های مسکونی، کارخانه‌ها یا اداره‌ها و غیره استفاده کرد. روی دتکتور دودی تسلا یک چراغ LED وجود دارد که در شرایط نرمال هر 4 ثانیه چشمک می‌زند. در صورت وجود حریق و فعال شدن دتکتور این چراغ به صورت پیوسته روشن می‌ماند. با ریست کردن دستگاه این چراغ به حالت عادی خود بازخواهد گشت. چراغ LED دتکتور دودی سیستم اعلام حریق تسلا

دتکتور دودی فتوالکتریک تسلا

دتکتورهای دودی یکی از مهم‌ترین تجهیزات در سیستم‌های اعلام حریق هستند. دتکتور دود تسلا از نوع فوتوالکتریک (نوری یا اپتیکال) است و قابلیت استفاده و راه‌اندازی با انواع پنل‌های مرکزی متعارف یا کانونشنال را دارد. این دتکتورها با تشخیص سریع دود حاصل از حریق نقش به سزایی در تشخیص زودهنگام آتش و کاهش خسارت‌های ناشی از آن دارد. دتکتورهای دودی تسلا با استفاده از استانداردهای بین‌المللی ساخته می‌شوند و بخش مهمی از بازار تجهیزات اعلام حریق را به خود اختصاص داده‌اند. (دتکتور دودی فتوالکتریک چیست؟ در وبلاگ به طور مفصل به این سوال پاسخ داده ایم.) دتکتور دود تسلا از نوع فتوالکتریک

دتکتور گاز تسلا

دتکتورهای گازی وسیله‌ای برای تشخیص نشت گازهای سمی یا قابل اشتعال هستند که در محیط‌های صنعتی یا منازل مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. دتکتورهای گاز هم به همراه پنل مرکزی و هم به صورت مستقل قابل استفاده هستند. در صورت کار کردن با سیستم کنترل، این دتکتور می‌تواند به طور اتوماتیک خاموش شود و یا صدا و آلارم ایجاد کند. دتکتورهای گاز تسلا از نوع ثابت هستند و با سیستم کنترل کار می‌کنند. از دتکتور گاز اعلام حریق تسلا می‌توان به همراه انواع پنل‌های متعارف موجود در منازل، کارخانه‌ها و موارد دیگر استفاده کرد.

دتکتور ترکیبی گاز و حرارت تسلا Tesla

دتکتورهای ترکیبی تسلا در دو نوع 24 ولت و 220 ولت تولید و عرضه می‌شوند. این دتکتورها قابلیت تشخیص همزمان نشت گاز و حرارت محیط را دارند. از دتکتور مولتی تسلا می‌توان برای تشخیص نشت گازهای قابل اشتعال (مانند گاز طبیعی، متان، بوتان، پروپان و غیره) استفاده کرد. این دتکتور قابلیت کار و راه‌اندازی با انواع پنل‌های متعارف را دارد و از آن می‌توان در منازل مسکونی ، کارخانه‌ها و سایر کاربری‌ها استفاده کرد. با تشخیص نشت گاز و یا بالا رفتن دما بیش از 57 از درجه‌ی سانتی‌گراد این دتکتور فعال شده و وجود خطر را به پنل مرکزی اعلام حریق ارسال می‌کند. تشخیص همزمان گاز و حرارت تنها مختص این دتکتور ترکیبی تسلا است و این محصول از تمام محصولات خارجی و داخلی متمایز است. کاربرد دتکتور ترکیبی گاز و حرارت تسلا (Tesla) در تشخیص گازهای قابل اشتعال

دتکتور ترکیبی دود و حرارت تسلا

  • تکنولوژی تولید مدارات : SMD
  • کلاس دتکتور (حرارتی) :    Class A2S
  • دمای آلارم: 58 °C
  • ولتاژ ورودی: 30-12  VDC
  • جریان حالت استند بای:  50u
  • جریان حالت آلارم:      20mA
  • مدت زمان پاسخ دهی:      2Sec
  • قابلیت فرمان چراغ ریموت:    دارد
  • حداکثر رطوبت محیطی:   90% (بدون میعان)
  • ابعاد:    105x62  mm

ابعاد دتکتور ترکیبی دود و حرارت اعلام حریق تسلا

شستی اعلام حریق تسلا

شستی یکی از تجهیزات اعلام حریق است که فرد با فشار دادن آن وجود حریق در یک منطقه را اعلام می‌کند. شستی یا شاسی اعلام حریق تسلا از نوع متعارف یا کانونشنال، دارای استاندارد EM 54 و از نوع برگشت‌پذیر یا قابل ریست شدن است. برگشت‌پذیر بودن این شستی‌ها این امکان را فراهم می‌کند که پس از هر بار استفاده می‌توان به وسیله‌ی کلید مخصوص، شستی را ریست کرده و به حالت قبل بازگرداند. شستی‌های تسلا با ولتاژ 24 تا 220 ولت کار می‌کنند و مانند سایر تجهیزات این برند، دارای تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی و گارانتی مادام‌العمر هستند. (نحوه ریست کردن شستی اعلام حریق را به طور کامل توضیح داده‌ایم.) شاسی اعلام حریق تسلا

آژیر و آژیر فلاشر اعلام حریق تسلا

آژیر و آژیر فلاشر با تولید صدا و نور وجود خطر را به ساکنان محل اعلام می‌کنند. وقتی دتکتورها یا شستی‌های اعلام حریق فعال می‌شوند سیگنال خطر را به پنل مرکزی ارسال می‌کنند. کنترل پنل با روشن کردن آژیر یا آژیر فلاشر ساکنان ساختمان را از وجود خطر مطلع می‌سازد. از آنجایی که ممکن است آلودگی‌های صوتی وجود داشته باشد یا افراد ناشنوا در ساختمان زندگی کنند آژیر فلاشرها به دلیل ایجاد نور و صدا به طور همزمان، گزینه‌ی بهتری برای سیستم‌های اعلام حریق هستند. آژیر فلاشر اعلام حریق تسلا دارای شش LED است و از قدرت صدای 100 دسی‌بل بهره‌مند است. (از مطلب معرفی چراغ چشمک زن اعلام حریق بازدید کنید.) آژیر فلاشر اعلام حریق تسلا (Tesla)

چراغ ریموت یا ریموت اندیکاتور تسلا

چراغ ریموت اعلام حریق تسلا را می‌توان در پاگرد، راهرو یا راه‌پله‌ها و نیز در بالای سر در اتاق‌ها نصب کرد. نصب ریموت اندیکاتور به تشخیص دتکتور فعال شده در سیستم‌های متعارف کمک می‌کند. این چراغ ریموت در بالای درب اتاق‌هایی که در آن دتکتور وجود دارد، نصب می‌شود و وضعیت دتکتورهای داخل اتاق را به ساکنان یا اپراتورها نشان می‌دهد. ریموت اندیکاتور اعلام حریق تسلا با طراحی زیبا، چراغ پرنور، مقاومت بالا و امکان کار کردن در شرایط متفاوت انتخاب خوبی برای مشتریان است. ریموت اندیکاتور تسلا در اعلام حریق متعارف

تلفن کننده اتوماتیک تسلا

  • ولتاژ تغذیه:    12VDC
  • جریان مصرفی: 70mA
  • تعداد حافظه:   15
  • سیستم شماره گیری: پالس/تن
  • توانایی ضبط پیام:    sec 20-40
  • ابعاد:    142x94x41   mm
مشخصات تلفن کننده اتوماتیک سیستم اعلام حریق تسلا

لیست قیمت برای مصرف کننده

برای با خبر شدن از تخفیف های همکاری با ما تماس بگیرین.

تماس برای اطلاع از تخفیف همکاری

برندهای اعلام حریق متعارف ایرانی

ارسال سریع
ارسال سریع
گارانتی کالا
گارانتی کالا
قیمت مناسب
قیمت مناسب

نمایندگی شرکت اعلام حریق تسلا

مرکز اعلام حریق آرات در جایگاه نمایندگی رسمی اعلام حریق تسلا (Tesla) مستقر در تهران آماده ارائه خدمات مشاوره و فروش تجهیزات اعلام حریق تسلا به همکاران محترم و مردم عزیز است. از مهم‌ترین مزایای خرید محصولات اعلام حریق از مرکز آرات، برخورداری از قیمت‌های مناسب و تخفیف‌های خوبی است که به همکاران ارائه می‌گردد. چنانچه برای خرید محصولات نیاز به مشاوره دارید، همکاران ما در مرکز اعلام حریق آرات آماده پاسخگویی به احتیاجات شما هستند.

تخمین قیمت

اطلاعات شما با نام و شماره تماس ثبت شد.
مبلغ کل :
0 تومان
0 تومان

فرم تخمین هزینه اعلام حریق

برای تخمین حدودی هزینه پروژه اعلام حریق خود کافی است از فرم پیش‌رو، برند و تجهیزات مدنظر خودتان را معین کنید. برای اطلاع از قیمت‌های همکاری با ما تماس بگیرید.
تخمین هزینه اعلام حریق آدرس پذیر
برای اطلاع از قیمت تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر با همکاران ما در مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرید. مرکز اعلام حریق آرات یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه‌ی عرضه تجهیزات اعلام حریق هوشمند در ایران است.

آخرین مطالب

لیست قیمت سیستم اعلام حریق

لیست قیمت سیستم‌های اعلام حریق

جدیدترین لیست قیمت سیستم‌های اعلام حریق ایرانی قبل از آنکه بخواهیم درباره عوامل موثر در قیمت سیستم‌ اعلام حریق صحبت کنیم، شما می‌توانید با کلیک بر روی نام شرکت‌های ایرانی…

اعلام حریق آرات
۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
11 دقیقه
لیست قیمت دتکتور دودی

لیست قیمت دتکتور دودی اعلام حریق

دتکتور دودی (Smoke Detector) یک وسیله‌ی الکترونیکی کشف آتش است که به طور اتوماتیک وجود دود را به عنوان نشانه‌ی اصلی آتش‌سوزی حس می‌کند و سیستم اعلام حریق را فعال…

اعلام حریق آرات
۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
7 دقیقه
نیاز به مشاوره دارین؟

اگر سوالی و یا نیاز به مشاوره دارین اطلاعات خود را بنویسید تا با شما تماس بگیریم