از لوازم جانبی سیستمهای اعلام حریق میتوان به ریموت اندیکاتور یا چراغ اعلام حریق اشاره کرد. ریموت اندیکاتور (Remote Indicator) برای سیستمهای اعلان حریقی طراحی شده است که نیاز به نشانگری برای فعال شدن یک یا چند دتکتور دارند. در واقع این دستگاهها دارای یک لامپ قرمز رنگ هستند که نوری در سطح وسیع و با کنتراست بالا از خود منعکس میکنند. ما در این مطلب تصمیم داریم در مورد ریموت اندیکاتور یا چراغ سر در اعلام حریق نکاتی را بیان کنیم.
ریموت اندیکاتور اعلام حریق چیست؟
چراغ نشانگر، چراغ سر در (سردرب یا سردری)، ریموت اندیکاتور و یا چراغ ریموت عناوین مختلفی است که به این چراغ کوچک داده میشود. این چراغها برای کمک به تشخیص سریع محل وقوع حریق در سیستمهای متعارف و یا آدرسپذیر مورد استفاده قرار میگیرند.
استفاده از این دستگاه در سیستمهای اعلام حریق متعارف، مشکل عدم تشخیص محل دقیق وقوع حریق را تا حد زیادی رفع میکند. این دستگاه در قسمت بالایی درب محلهای متفاوتی نصب میشود و با فعال شدن هر کدام از دتکتورها اعلام خطر میکند.
مطابق با استاندارد NFPA72 در مکانهایی که LED نشانگر دتکتور برای کارکنان قابل مشاهده نیست، چراغ نشانگری باید نصب شود که نشاندهندهی وضعیت آن دتکتور باشد. ریموت اندیکاتور برای سیستمهای اعلام حریق بسیار ایدهآل است و امکان شناسایی سریع و آسان دتکتورهای سقفی فعالشده را فراهم میکند.
کاربرد چراغ اعلام حریق یا ریموت اندیکاتور چیست؟
روند کار کردن سیستمهای اعلام حریق به این گونه است که دتکتورهای نصب شده در ساختمان به محض تشخیص حریق، خطر را به کنترل پنل ارسال میکنند. کنترل پنل با فعال کردن فلاشر و آژیر فلاشر ساکنان را از وجود خطر باخبر میکند. اما همانطور که گفتیم نصب ریموت اندیکاتور بر سر در اتاقها سرعت تشخیص حریق و محل آن را سادهتر میسازد. این دستگاه به طور مستقیم به دتکتورهای اعلام حریق متصل میشود و با تشخیص خطر سریعا آن را اعلام میکند.
در سیستمهای اعلام حریق آدرسپذیر هر کدام از دتکتورها یا شستیها دارای آدرس منحصربفرد خودشان هستند که در صورت فعال شدن هر کدام از آنها میتوان محل آن را روی کنترل پنل شناسایی کرد. این ویژگی در مورد سیستمهای اعلام حریق متعارف وجود ندارد و تنها میتوان به طور کلی زونی که در آن حریق رخ داده است را شناسایی کرد.
نصب چراغ اعلام حریق در سیستمهای متعارف به تشخیص محل دقیق وقوع حریق کمک میکند و روند رسیدگی به آن را سریعتر میسازد. بدون وجود چراغ اعلام حریق، آتشنشان باید به تمام اتاقها سر بزند و بررسی کند آتشسوزی در کجا اتفاق افتاده است. در صورتی که اگر برای هر یک از اتاقها یک چراغ اعلام حریق استفاده شود آتشنشان با رسیدن به ناحیه به سرعت میتواند محل دقیق حریق را تشخیص دهد.
همانطور که اشاره کردیم چراغهای نشانگر مستقیما به دتکتور متصل میشوند و از دتکتور دستور میگیرند.
لیست قیمت چراغ ریموت
برای خرید ریموت اندیکاتور و سایر لوازم جانبی یا تجهیزات اعلام حریق بهتر است به مراکز و نمایندگیهای فروش معتبر مراجعه کنید. چراغهای اعلام حریق ساختار پیچیدهای ندارند و امکان استفاده از آنها بدون تایید سازمان آتشنشانی فراهم است. چراغ ریموت اندیکاتور را میتوانید با قیمتی مناسب از مرکز اعلام حریق آرات تهیه کنید.
همکاران گرامی جهت دریافت مشاوره، لیست قیمت و خرید چراغ سر در اعلام حریق میتوانند با مشاوران مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرند.
فروش عمده ریموت اندیکاتور در مرکز اعلام حریق آرات
مرکز اعلام حریق آرات در زمینهی فروش تجهیزات و لوازم جانبی اعلام حریق فعالیت میکند. ریموت سر در یا چراغ اعلام حریق را میتوانید بدون واسطه و به صورت مستقیم و با قیمتی بسیار مناسبتر از سایر تولیدکنندگان از مرکز اعلام حریق آرات تهیه کنید.
نصب این دستگاه در سیستمهای اعلام حریق بدون نیاز به تاییدیهی سازمان آتشنشانی و یا استاندارد خاصی است. از ویژگیهای چراغهای تولید شده توسط این مرکز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کیفیت ساخت بسیار بالا
- جنس بدنه مقاوم در برابر ضربه و حریق
- طول عمر بالای لامپ
- ظاهری شکیل و کاربر پسند
استفاده از سیستم اعلام حریق به همراه لوازم جانبی مناسب و باکیفیت نقش مهمی در کاهش خطرات ناشی از آتشسوزی دارد. بررسی مداوم عملکرد تجهیزات و دتکتورهای ایرانی و خارجی و یا دستگاهی مانند led اعلام حریق بسیار ضروری است.