امروزه، راهاندازی یک شرکت یا باز کردن یک مغازه، کارخانه و تاسیسات اصلاً کار آسانی نیست. وقتی اموال تجاری با ارزشی دارید، باید از آنها مراقبت کنید. دلیل آن خطرات زیادی است که ممکن است آنها را تهدید کند. سیستم اطفا حریق یکی از وسایلی است که میتواند برای محافظت از این ساختمانها کاربردی باشد. این سیستم از دستگاههای مختلف با اندازههای گوناگون تشکیل شده است. هدف اصلی سیستم اطفا حریق مهار کردن آتش و به حداقل رساندن خسارات وارده به اموال و جان ساکنان ساختمان است. دو نوع سیستم اطفا حریق اتوماتیک و دستی وجود دارد که در این مطلب به معرفی سیستم اطفا حریق دستی میپردازیم.
آنچه در این مطلب میخوانید:
سیستم اطفا حریق دستی چیست؟
سیستم اطفا حریق یا خاموش کننده دستی از محصولات اطفاء حریق است که به طور اتوماتیک کار نمیکند. این سیستم برای عملکرد نیاز به فعال شدن دست توسط انسانها دارد. از معمولترین تجهیزات سیستمهای اطفا حریق دستی میتوان به کپسول اطفا حریق کرد.
آتش نشانهایی که از سیستمهای اطفا حریق دستی استفاده میکنند، به عواملی مثل بار حریق، نوع آن و نقشه مکان آتش سوزی توجه دارند. با در نظر گرفتن اطلاعات در مورد این عوامل، آتش نشانان مواد مناسب برای مهار آتش را انتخاب میکنند.
(سیستمهای اطفا حریق فقط با آب کار نمیکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحههای سیستم اطفا حریق گازی و سیستم اطفای حریق فوم مراجعه کنید.)

انواع خاموش کننده های دستی
برای مثال، آتش نشانها برای فرونشاندن آتش چوب، کاغذ و منسوجات از موادی مثل آب، پودر ABC و مواد شیمیایی خیس استفاده میکنند. برای مواد قابل اشتعال متفاوت، مواد مهار آتش هم مختلف خواهد بود. محصولات اطفا حریق دستی بسته به نوع آتش و طبقه بندی مواد اشتعال متفاوت هستند که ما در ادامه بیشتر در مورد آنها توضیح خواهیم داد.
استفاده از تجهیزات سیستم اطفا حریق دستی نیاز به فعال کردن دستی آن دارد. برای اطلاع از قیمت خاموش کنندههای دستی و میتوانید به لیست قیمت وبسایت گروه اعلام حریق آرات یا نمایندگی فروش آن مراجعه کنید.
(در سیستم اعلام حریق ساختمان آژیر اعلام حریق و آژیر فلاشر اعلام حریق نقشی اساسی را در مطلع ساختن ساکنان ساختمان از وجود آتش را ایفا میکنند. برای دانستن انواع آژیرهای اعلام حریق به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

1. کپسول آتش نشانی
همانطور که قبلاً گفتیم، کپسولها معمولترین نوع خاموش کننده دستی هستند. با این وجود، فقط یک نوع خاموش کننده دستی یا کپسول وجود ندارد. آتش نشانها بر طبق نوع آتش سوزی و مواد قابل اشتعال کپسولها را طبقهبندی میکنند. این به این خاطر است که کارکرد کپسولها برای مواد قابل اشتعال گوناگون به کار میروند. برای همین، کپسولها همه در یک دسته قرار نخواهند گرفت.
کپسولهای آتش نشانی انواع زیادی دارند و کاربردهایشان مختلف است. برای اطلاع بیشتر از انواع تجهیزات سیستم اطفا حریق دستی میتوانید با کارشناسان اعلام حریق آرات در نمایندگیهای فروش یا وبسایت اعلام حریق آرات تماس بگیرید.
(تجهیزات اطفا حریق مثل اسپرینکلر میتوانند به سرعت آتش درون ساختمان را مهار کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

2. خاموش کنندههای پودری
خاموش کنندههای پودری یکی از تجهیزات سیستم اطفا حریق دستی هستند. آنها به دو دسته خاموش کننده شیمیایی خشک و تر تقسیم میشوند. دلیل دسته بندی خاموش کنندههای دستی این است که این خاموش کنندهها برای مواد قابل اشتعال مختلف به کار گرفته میشوند. برای مثال، یک کپسول شیمیایی خشک برای مهار آتش فلزات نوع D استفاده میشود.
از سوی دیگر، کپسول شیمیایی تر برای مهار آتش مواد غیر فلزی در دستههای A، B و C استفاده میشود. بنابراین، هر کدام از کپسولهای آتش نشانی پودری شیمیایی خشک و تر کارکردهای مخصوص خود را دارند.
(میدانید اسپرینکلرها چطور آب بهشان میرسد؟ از طریق مخزن آب و لولههای آتش نشانی! بنابراین، لوله آتش نشانی و مخزن آب آتش نشانی بخشهای مهمی در آبرسانی به دستگاه اطفا حریق است. به صفحههای مربوطه مراجعه کنید تا بیشتر در مورد آنها بدانید.)

(نصب یک سیستم اطفا حریق اصول و قواعد خاصی دارد که تنها توسط یک مجری سیستم اطفا حریق کاربلد امکان پذیر است.)
موارد استفاده از خاموش کنندههای دستی پودری
شما میتوانید از خاموش کنندهها در خانهها، آپارتمانها، ساختمانهای تجاری، کارگاهها و کارخانهها استفاده کنید. دلیل این نوع کاربرد این است که خاموش کنندههای پودری برای انواع زیادی از مصالح فلزی، مایعات، گازها و وسایل برقی قابل استفاده هستند. برای استفاده از این نوع از تجهیزات سیستم اطفاء حریق دستی، آتش نشانها با توجه به میزان آتشسوزی و نوع ماده قابل اشتعال، وزن مورد نیاز پودر برای کپسول را تعیین میکنند.
تعیین پودر لازم برای کپسول سیستم اطفا حریق دستی مسئله مهمی است، چون کارکرد پاشیدن پودر فرونشاندن آتش است. در نتیجه، کارشناسان ایمنی آتش باید به این مسئله و موارد دیگر توجه کنند که ما در ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.
یکی از انواع خاموش کننده های دستی، کپسولهای پودری هستند. این خاموش کنندهها با پودر خاموش کننده آتش کار میکنند و کارشناسان ایمنی آتش میزان لازم پودر برای این کپسولها را تعیین میکنند. برای اطلاع از لیست قیمت کپسولهای پودری میتوانید به سایت اعلام حریق آرات مراجعه کنید.
(یکی از کارکردهای مهم سیستم اعلام حریق آگاهی سریع از وجود آتش سوزی است. چراغ ریموت اعلام حریق به سیستم اعلام حریق سیگنال وجود آتش سوزی را ارسال میکند. برای کسب اطلاعا بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

عوامل مهم در تعیین میزان پودر در کپسول اطفاء حریق
کارشناسان حریق در تعیین پودر لازم برای کپسولهای آتش نشانی سیستم اطفا حریق دستی چند عامل را در نظر میگیرند. آنها در مرحله اول یک برآورد تخصصی از شدت آتش و سرعت گسترش آن را انجام میدهند. سپس، آنها نقشه ساختمان و مکان استقرار کپسولها را بررسی میکنند. بعد از آن، آنها دانسیته حریق را برای آگاهی از بار آن تعیین کنند. بعد از محاسبه بار حریق نوبت به محاسبه مساحت ناحیه آتشسوزی میرسد. در قدم بعدی، کارشناسان با توجه به میزان خطر آتش مکان آتش سوزی در ساختمان را تعیین میکنند.
(پنل اعلام حریق، هسته مرکزی سیستم اعلام حریق در ساختمان شما است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

محاسبه میزان کلی پودر کپسول چطور صورت میگیرد؟
در مرحله بعدی، نوبت به حساب کردن یک میزان کلی برای پودر کپسول میرسد. کارشناسان این میزان را با با ضرب کردن سطح حریق در فاکتور خاموش کننده به دست میآورند. سپس، آنها با توجه به کیفیت بار حریق، درجه خطرناکی و سرعت گسترش آن میزان پودر قابل مصرف و فاکتور خاموش کننده را محاسبه میکنند.
در نهایت، کارشناسان نوع دستگاه خاموش کننده و تعداد مورد نیاز آن را محاسبه خواهند کرد. بر طبق نظر کارشناسان، در هر ساختمانی حداقل فاصلهای که افراد میتوانند به کپسول داشته باشند باید دورتر از ۳۰ متر باشد.
کارشناسان ایمنی آتش عوامل مختلفی را برای محاسبه پودر مورد نیاز خاموش کننده دستی در نظر میگیرند. اگر مایل به خرید خاموش کنندههای دستی یا انواع تجهیزات سیستم اطفا حریق دستی هستید، میتوانید به نمایندگی فروش گروه اعلام حریق آرات مراجعه کنید.
(آیا میدانید سیستم اعلام حریق چه نقش مهمی در تجهیزات آتش نشانی ساختمان دارد؟ به صفحههای سیستم اعلام حریق متعارف، سیستم اعلام حریق آدرسپذیر و سیستم اعلام حریق وایرلس مراجعه کنید تا بیشتر در مورد این سیستم بدانید.)

3. خاموش کننده دستی co2
کپسول آتش نشانی co۲ برای مهار کردن آتش برای مواد مایع کار میکند. برای مثال، فرض کنید که مایعاتی مثل روغن و لوازم برقی دچار آتش سوزی شدهاند. در این مواقع، بهترین راه برای خاموش کردن آتش آنها استفاده از خاموش کننده co2 دستی است. کارکردهای اصلی این سیستم اطفا حریق دستی با گاز کربن دی اکسید است. در نتیجه، برای گاز این کپسولها کارشناسان مهار آتش باید تخمینی از حجم آتش و میزان گاز مورد نیاز برای آن را برآورد میکنند.
(آیا میدانید چگونه سیستم اعلام حریق از وجود آتش سوزی در ساختمان مطلع و آن را به ساکنان اطلاع میدهد؟ با انواع دتکتور شعله، دتکتور دود، دتکتور گازی، دتکتور حرارتی و دتکتور ترکیبی. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحههای مربوطه مراجعه کنید.)

متخصصان ایمنی آتش چگونه میزان گاز مورد نیاز برای کپسول دستی co2 را تعیین میکنند؟
این فرآیند خیلی شبیه به مراحل تعیین پودر مورد نیاز برای سیستم اطفا حریق دستی است. در مرحله اول، کارشناسان ایمنی آتش دانستیه آتش را محاسبه میکنند تا از میزان بار حریق مطلع شوند. در مرحله دوم، آنها مساحت ناحیه آتش سوزی را محاسبه خواهند کرد. سپس، آنها از لحاظ میزان خطر آتش سوزی، مکان آتش سوزی را بررسی میکنند. در مرحله بعدی، آنها با برآورد کردن حجم آتش با توجه به بار حریق و سرعت گسترش آن است.
(بعد از این که سیستم اعلام حریق از وحود آتش سوزی مطلع شد، چطور میتوان ساکنان ساختمان را از وجود آتش مطلع ساخت؟ به صفحهی شستی اعلام حریق مراجعه کنید تا بیشتر در این مورد بدانید.)

تخمین میزان کلی گاز کربن دی اکسید برای خاموش کننده دستی
بعد از آن، کارشناس ایمنی آتش یک برآورد کلی از گاز مورد نیاز برای کپسول را محاسبه میکند. این میزان از ضرب کردن حجم آتشسوزی احتمالی در فاکتور خاموش کنندگی به دست میآید. فاکتور خاموش کنندگی حریق در این سیستم اطفا حریق دستی هم به ازای هر مترمکعب بین عدد ۰.۶۸ تا ۱.۵ کیلوگرم محاسبه میشود. همچنین، بنابر عقیده کارشناسان، فاصله دسترسی افراد در یک ساختمان تا کپسول خاموش کننده با گاز co2 نباید بیشتر از ۳۰ متر باشد.
کپسول آتش نشانی کربن دی اکسید از گاز co2 برای مهار کردن آتش استفاده میکند. این نوع خاموش کننده بیشتر برای خاموش کردن آتش مایعات و لوازم برقی بکار گرفته میشود. برای اطلاع از قیمت خاموش کنندههای co2 میتوانید به سایت گروه اعلام حریق آرات و بخش لیست قیمت آن مراجعه کنید.

4. خاموش کننده دستی فوم
کپسول یا خاموش کننده فومی با فوم یا کف کار میکند. این خاموش کننده برای خاموش کردن آتش برای مایعات به کار میرود. کپسول فومی با انتشار فوم یا کف مخصوص اجازه نمیدهد که اکسیژن به مایع در حالت اشتعال برسد. از این رو، آتش خاموش خواهد شد.
در زمان استفاده از خاموش کننده دستی فومی، حتماً اطمینان حاصل کنید که فوم یا کف شما روی مایع در حال اشتعال کاملاً پهن شده است. به این صورت، شما مطمئن میشوید که اکسیژن به مایع در حال آتش نمیرسد.
(اگر در ساختمانی هستید که آتش سوزی در آن رخ داده، باید سریعاٌ از آن خارج شوید و نمیدانید چطور باید این کار را انجام دهید. در این مواقع چراغ اضطراری اعلام حریق و علائم راهنما اعلام حریق میتواند کمک خوبی باشد. به صفحه مربوطه مراجعه کنید تا بیشتر در این مورد بدانید.)

میزان فوم مورد نیاز برای کپسول فومی
هدف اصلی کپسول فومی جلوگیری از رساندن اکسیژن به آتش است. از اینرو، کارشناسان بنابر این کار کرد، میزان فوم لازم برای کپسول را محاسبه خواهند کرد. روش محاسبه به این صورت است که کارشناس ایمنی آتش اول سطح حریق را تعیین میکند. سپس، کارشناسان با استفاده از فرمول V=A/X*K*100 حجم کف را برای این سیستم اطفا حریق دستی محاسبه میکنند.
در این فرمول V نشان دهنده میزان محلول کف لازم برای کپسول است و بنابر معیار لیتر سنجیده میشود. A سطح احتمالی آتش سوزی را نشان میدهد که با معیار متر مربع ارزیابی میشود. X هم نسبت گسترش فوم یا کف (LOW E*P>20،High E*P>200) را نشان میدهد. متغیر K هم ضریب ثابت تاثیر کف یا فوم است که میزان آن معمولاً بین ۱ تا ۱.۵ است.
کپسولهای فومی از کف یا فوم برای مهار آتش استفاده میکنند. این نوع خاموش کنندههای دستی برای فرونشاندن آتش مایعات بکار گرفته میشوند. اگر مایل به خرید کپسولهای فومی هستید میتوانید به سایت گروه اعلام حریق آرات مراجعه کنید. آرات در زمینه فروش عمده وسایل اعلام و اطفا حریق فعالیت میکند و میتواند پاسخگوی سوالات شما در این زمینه باشد.

5. کپسولهای خاموش کننده آبی
کاربرد خاموش کنندههای دستی آبی خیلی گسترده نیست. بیشتر از این کپسولها برای موارد آتشسوزی محدود و مواد قابل اشتعالی مثل چوب و کاغذ استفاده میشود. اگر این کپسولها را میخواهید تهیه کنید، حواستان باشد که هیچ وقت نباید از آنها برای مهار آتش لوازم برقی و روغن استفاده کنید. همچنین، دقت کنید که آنها را در دماهای خاصی قرار ندهید.
در واقع، یکی از دشواریهای استفاده از این کپسولها در سیستم اطفا حریق دستی این است که آنها زود یخ میزنند. برای مثال، اگر شما کپسولهای آبی را در دمای محیطی کمتر از ۴ درجه سانتی گراد قرار دهید، احتمال یخ زدن آنها زیاد است. این خاموش کنندههای دستی آبی برای اعمال فشار در کپسولشان از گاز کربن دی اکسید و نیتروژن در کارتریج خود استفاده میکنند.
موارد استفاده از کپسولهای آبی برای مهار آتش محدود است. همچنین، نمیتوان آنها را در دمای کمتر از 4 درجه سانتی گراد قرار داد. اگر مایل به اطلاع از قیمت خاموش کنندههای آبی هستید، میتوانید به نمایندگیهای فروش آرات یا سایت گروه اعلام حریق آرات مراجعه و از لیست قیمت وسایل اعلام و اطفا حریق بازدید کنید.

6. کپسول بیورسال
اگر دنبال یک کپسول برای مهار آتش مواد جامد میگردید که استفادهاش برای محیط زیست ضرر نداشته باشد کپسول بیورسال انتخاب خوبی است. این خاموش کننده در سیستم اطفا حریق دستی علاوه بر مهار آتش موادی مثل کاغذ، پارچه، پلاستیک و چوب، میتواند آتش مایعات قابل اشتعال مثل روغن، گازوئیل و تینر را هم خاموش کند. کپسولهای بیورسال چند خصوصیت دارند که آنها را ویژه میکنند.
برای مثال، میزان فرسایش و خوردگی کپسولهای بیورسال پایین است و شعله آتش به آنها باز نمیگردد. خاموش کنندههای دستی بیورسال برای مهار و خاموش کردن آتش با گستردگی بالا کارایی زیادی دارند. همچنین، شما میتوانید از آنها برای خاموش کردن چهار عنصر گسترش آتش که اکسیژن، حرارت، منابع سوخت و واکنشهای شیمیایی هستند استفاده کنید.
کپسولهای بیورسال خاموش کنندههایی بیضرر برای محیط زیست هستند که برای فرونشاندن آتش مواد جامد و برخی از مایعات بکار میروند. برای خرید خاموش کنندههای بیورسال، شما میتوانید از سایت گروه اعلام حریق آرات مراجعه کنید.
(در زمان آتش سوزی یک سیستم ایمنی در برابر آتش کارآمد سعی میکند از سرایت آتش به مناطق دیگر جلوگری کند. نصب درب ضد حریق یک راه مؤثر برای این کار است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

7. کپسول آتش نشانی هالوژنه
در یک قرن گذشته از کپسول آتش نشانی هالوژنه استفاده زیادی میشد. اما بررسی ترکیبات هالوژنی ۲۴۰۲، 1211 و ۱۳۰۱ در این کپسولها مشخص کرد که استفاده آنها به لایه اوزون آسیب میرساند. برای همین، کاربرد کپسول آتش نشانی هالوژنه در سال ۱۹۹۴ ممنوع شد. پیش از این، کپسولهای هالوژنه برای فرونشاندن آتش برای مایعات و گازهای قابل اشتعال استفاده میشدند.
مزیت استفاده از این تجهیزات سیستم اطفا حریق دستی، بیضرر بودن آنها برای وسایل برقی بود. امروزه، به جای ترکیبات هالوژنی در کپسولها از مواد دیگری مثل هالوتونها و FE-36 استفاده میشود. این مواد جایگزینی برای هالوژن در خاموش کنندهها هستند و به محیط زیست آسیب نمیرسانند.
خاموش کنندههای هالوژنه برای خاموش کردن آتش مایعات و گازها استفاده میشوند. برای اطلاع از قیمت کپسول آتش نشانی هالوژنه به سایت گروه اعلام حریق آرات و لیست قیمت آن مراجعه کنید.

کپسول آتش نشانی هالوژنه بر اساس رنگ نوار
اگر شما خاموش کنندههای دستی را دیده باشید، پس میدانید که رنگ بدنه آنها قرمز است. شاید شما فکر کنید که این کپسولها برای خاموش کردن آتش همه مواد به کار میروند. اما این طور نیست. بر روی بدنه این کپسولها یک نوار با رنگهای مختلف وجود دارد که این نوار مشخص میکند که درون کپسولها چه نوع مواد مهار آتش وجود دارد و این مواد برای چه کاربردی استفاده میشوند.
کپسول با نوار قرمز:
- کپسول آبی هستند. (نیاز به بازبینی: رنگ نوار و نوع کپسول ممکن است جابجا نوشته شده باشد)
- کپسول با نوار آبی:
- خاموشکننده ABC
- مناسب برای مهار آتش مواد قابل اشتعال نوع A (جامدات)، B (مایعات) و C (گازها)
- کپسول با نوار کرم:
- خاموشکننده فومی
- مناسب برای خاموشکردن آتش مایعات قابل اشتعال
- مورد استفاده در کارخانهها و پمپ بنزینها

- نوار مشکی:
- حاوی گاز کربن دیاکسید (CO₂)
- مناسب برای خاموشکردن آتش وسایل برقی و مایعات اشتعالپذیر
- نوار سبز:
- در گذشته جزو خاموشکنندههای هالوژنه بوده
- برای مهار آتش مواد قابل اشتعال نوع B بهکار میرفته
- امروزه به جای هالوژن از مواد دیگری در آن استفاده میشود
- نوار زرد:
- ویژه مهار آتش مواد شیمیایی، چربیها و روغنهای خوراکی
- کاربرد اصلی در آشپزخانههای صنعتی
(انتخاب کردن اتصلات و اجزای دستگاههای اطفا حریق با کیفیت به اندازه خود دستگاه اطفا حریق مهم است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحههای شیر سیامی، پرشر سوئیچ و فلومتر مراجعه کنید.)

8. خاموش کنندههای دستی مبتنی بر آب
این نوع محصولات سیستم اطفا حریق دستی از سیلندر استفاده میکنند. با توجه به این نوع طراحی، موارد کاربرد خاموش کنندههای مبتنی به آب محدود است. خاموش کنندههای مبتنی بر آب در جعبههای آتش نشانی و ایستگاههای پمپاژ آب به کار گرفته میشوند.
(یکی از مهمترین اجزای تجهیزات اطفا حریق پمپ آتش نشانی است که برای آبرسانی در زمان آتش سوزی کارکردی حیاتی دارد. برای دانستن بیشتر در مورد این وسیله به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

9. جعبههای آتش نشانی
جعبه آتش نشانی یک نوع جعبه و محفظه فلزی است که در آن لوازم اطفاء حریق گذاشته میشود. برای مثال، در هر ساختمان کپسول و لوازم آتش نشانی در جعبه آتش نشانی قرار داده میشوند تا به سرعت بتوان به این وسایل دسترسی داشت. جعبههای آتش نشانی یکی از محصولات اطفاء حریق دستی محسوب میشوند. نحوه عملکرد آنها غیر خودکار است و بدون مدیریت انسانی نمیتوان از آنها استفاده کرد.
جعبههای آتش نشانی محفظههایی فلزی برای نگهداری از وسایل اعلام و سیستم اطفا حریق دستی هستند. برای خرید جعبههای آتش نشانی میتوانید به نمایندگی فروش گروه اعلام حریق آرات یا وبسایت آن مراجعه کنید.

10. هوزریل آتش نشانی
هوزریلها یکی از تجهیزات آتش نشانی و سیستم اطفا حریق دستی در جعبه آتش نشانی هستند. بیشتر از هوزریلها در ساختمانهای مسکونی و اداری استفاده میشود. دلیل آن این است که آنها شلنگهایی هستند که انعطافپذیری زیادی دارند و برای همین، برای دسترسی سریع در جعبه آتش نشانی گذاشته میشوند.
(کابلهای برقی درساختمانهای ما میتوانند وسایل بسیار خطرناکی باشند. برای ایمنی بیشتر ساختمان بهتر است آن را مجهز به کابل اعلام حریق کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه مربوطه مراجعه کنید.)

11. شیرهای آتش نشانی
شیرهای آتش نشانی یا شیرهای هیدرانت دارای دو نوع شیر ایستاده و شیر زمینی هستند. اغلب شیرهای آتش نشانی در تاسیسات صنعتی و تجاری و بر روی حلقههای آبرسانی در زیر زمین مستقر میشوند. به این صورت، امدادگران آتش در حادثه آتش سوزی به سرعت با استفاده از شیرهای هیدرانت شروع به مهار آتش کنند. بر این اساس سیستم اطفا حریق دستی در ساختمانهای صنعتی خیلی خوب عمل میکند.
شیرهای آتش نشانی یکی از لوازم مهار آتش نشانی کاربردی در مناطق صنعتی و تجاری هستند. برای اطلاع بیشتر از این شیرها میتوانید به نمایندگی فروش گروه اعلام حریق مراجعه کنید. ما در زمینه فروش عمده لوازم آتش نشانی و ارائه آنها در بازار فعال هستیم.

12. توپ اطفا حریق
توپ اطفا حریق یکی از ارزانترین محصولات سیستم اطفا حریق دستی است. این توپ برای اطلاع رسانی از وجود آتش به گرفته میشود و نامهای دیگر آن توپ ضد حریق، گوی اطفاء حریق، توپ یا گوی آتش نشانی است. کارکرد توپ ضد حریق به این صورت است که شما آن را به منطقه آتش پرتاب میکنید. سپس، بعد از ۳ تا ۵ ثانیه این توپ فعال میشود و صدای انفجار خیلی بلند با قوت ۱۲۰ دسی بلی را منتشر میکند. به این ترتیب، ساکنان ساختمان از وجود آتش در ساختمان مطلع میشوند.
توپهای اطفا حریق یکی از ارزانترین وسایل اعلام حریق هستند که برای اطلاع رسانی از حادثه آتش سوزی در ساختمان بکار میروند. برای اطلاع از قیمت و خرید توپهای اطفا حریق، شما میتوانید به سایت گروه اعلام حریق آرات مراجعه کنید.

خرید انواع خاموش کننده های دستی از مرکز اعلام حریق آرات
محصولات اطفا حریق تنوع زیاد و کاربردهای متنوع دارند. با این وجود، همه آنها در هدفشان یکسان هستند. این محصولات برای اطلاع رسانی از وجود آتش و مهار آن استفاده میشوند. در این بین، محصولات اطفا حریق دستی مثل خاموش کننده دستی و کپسول آتش نشانی نقش مهمی را در این زمینه ایفا میکنند. آشنایی بیشتر با این وسایل باعث افزایش اطلاعات شما در زمینه اعلام و مهار حریق خواهد شد.
در نتیجه، سیستم اطفا حریق دستی میتواند باعث نجات جان ساکنان و آسیب نرسیدن به اموال کسب و کارها و شود. برای تهیه محصولات سیستم اطفا حریق و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها شما میتوانید با کارشناسان ما در گروه اعلام حریق آرات تماس بگیرید.