fire arat certificate fire arat certificate
dedal dedal
acl acl
bsi bsi

اعلام حریق وایرلس یا بیسیم (Wireless Fire Alarm)

سیستم‌های اعلام حریق وایرلس (Wireless Fire Alarm) یا همان سیستم اعلام حریق بیسیم از دهه 80 میلادی در کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. عدم نیاز به کابل کشی داخلی، سهولت نصب و بی نیازی از بسترهای فیزیکی به جهت برقراری ارتباط موثر بین اجزای سیستم اعلام حریق از مهمترین مزایای استفاده از سیستم‌های اعلام حریق بیسیم در اماکن حساس و بزرگ مثل فرودگاه‌ها و برج‌های تجاری است. برندهای اعلام حریق ایرانی و خارجی در پروژه‌های نصب اعلام حریق وایرلس مورد استفاده قرار می‌گیرند که مهم‌ترین آنها برند اعلام حریق ایرانی وایرلس هگزا است.

راهنمای خرید سریع تجهیزات اعلام حریق وایرلس

لیست قیمت اعلام حریق وایرلس هگزا
لیست قیمت
اعلام حریق وایرلس هگزا
لیست قیمت سیستم‌های اعلام حریق ایرانی
لیست قیمت سیستم‌های
اعلام حریق ایرانی

محصولات اعلام حریق وایرلس یا بیسیم

پنل مرکزی اعلام حریق وایرلس

پنل مرکزی اعلام حریق وایرلس

نصب پنل مرکزی اعلام حریق در سیستم‌های بیسیم از این نظر که قابلیت نصب در فضاهایی که فاقد امکان برای کابل کشی بیرونی و داخلی است بسیار ساده‌تر است و در صورت هرگونه تغییر در محیط داخلی ساختمان و انجام نوسازی قابلیت انتقال به مکان جدید را دارد. مهمترین ویژگی پنل‌های اعلام حریق وایرلس ایجاد ارتباط با سایر اجزای سیستم اعلام حریق از طریق امواج رادیویی بیسیم است. نحوه کارکرد در سیستم اعلام حریق بیسیم به این شکل است که سیگنال‌ها با امواج رادیویی به پنل مرکزی هشدار می‌دهند و دتکتورها به محض دریافت آلارم سریعا فعال می‌شوند.

دتکتورهای اعلام حریق وایرلس

دتکتورهای اعلام حریق وایرلس

سیستم اعلام حریق وایرلس به همه اجزا تشخیص دهنده‌ی حریق و تجهیزات اعلام هشدار مثل پنل مرکزی، سنسور اعلام حریق، دتکتورهای حرارتی و دودی، تلفن کننده اعلام حریق، شستی، آژیر و آژیر فلاشر مجهز است؛ یعنی ارتباط این تجهیزات به جای استفاده از سیم‌های 2 رشته‌ای و 3 رشته‌ای توسط امواج رادیویی صورت می‌گیرد. درباره نصب دتکتور در سیستم اعلام حریق وایرلس می‌توان اشاره کرد که دتکتور موضعی را می‌توان در مکان کوچک مثل آشپزخانه و اتاق‌ها نصب کرد. سنسورهای دتکتور موضعی در اعلام حریق وایرلس، به محض بالا رفتن حجم دود و حرارت اعلام هشدار کرده و صدای آژیر آن بلند می‌شود.

شستی سیستم اعلام حریق بیسیم

شستی سیستم اعلام حریق بیسیم

شستی‌های اعلام حریق وایرلس در دو مدل قابل ریست و شیشه شکستنی تولید می‌شوند. تقریبا تمامی شستی‌های اعلام حریق قابل ریست بوده و پس از فشرده شدن می‌توان آنها را بازنشانی کرده و مجددا مورد استفاده قرار داد. برای استفاده از شستی‌های شیشه شکستنی در هنگام حریق باید شیشه یا طلق روی شستی شکسته شود. پس از استفاده از شستی‌ها می‌توان شیشه یا طلق روی آن را تعویض کرد و دوباره شستی قابل استفاده خواهد بود. نوع دیگر شستی‌های قابل ریست شدن هستند. هنگام استفاده از شستی‌ها زمان آژیر اعلام خطر نباید بیش‌تر از 3 ثانیه طول بکشد. معمولا اجزای سیستم‌های اعلام حریق وایرلس در این قسمت‌ها جنرال و مشابه سایر مدل‌های اعلام حریق است.

تجهیزات خاص اعلام حریق وایرلس

تجهیزات خاص اعلام حریق وایرلس

اعلام حریق بیسیم چون با دریافت امواج رادیویی کار می‌کند نسبت به سیستم‌های اعلام حریق که با سیم فعال می‌شوند نصب و بهره‌برداری راحت‌تری دارد. خودتان تصور کنید که یک ساختمان چند طبقه را چقدر کم هزینه‌تر و سریع تر میتوان به سیستم اعلام حریق بیسیم مجهز کرد تا با سیستم اعلام حریق معمولی؛ که نه تنها به کلی سیم نیاز دارد بلکه باید برای  درست کردن نمای داخلی ساختمان هم کلی به خرج افتاد. از مهم‌ترین تجهیزات جانبی اعلام حریق وایرلس به باتری‌های ادوات باید اشاره کرد که در صورت صحت عملکرد آنها، حتی در زمان قطعی برق هم سیستم به درستی فرمان صادر می‌کند.

سیستم اعلام حریق بیسیم

خرید یک سیستم اعلام حریق یکی از مهم‌ترین کارهایی است که می‌توان برای ایمن نگه داشتن خانه انجام داد. با نصب سیستم‌های اعلان و اطفاء حریق به محض تشخیص هرگونه نشانه‌های آتش‌سوزی، از آن مطلع می‌شوید و می‌توانید از خسارت‌های آن پیشگیری کنید. اولین قدم برای محافظت از جان و مال در برابر آتش‌سوزی، راه‌اندازی یک سیستم اعلام حریق مناسب و باکیفیت است. پس از نصب آن، مهم است که از سیستم به خوبی مراقبت کنید و آن را به طور منظم بررسی کنید تا مطمئن شوید همیشه به خوبی کار می‌کنند. سیستم‌های اعلام حریق در انواع مختلفی از جمله سیستم اعلام حریق آدرس‌پذیر ، اعلام حریق متعارف  و اعلام حریق بیسیم یا وایرلس (Wireless Fire Alarm) عرضه می‌شوند. در این مطلب تصمیم داریم در مورد سیستم اعلام حریق وایرلس نکاتی را بیان کنیم. معرفی سیستم اعلام حریق وایرلس یا بیسیم

سیستم اعلام حریق وایرلس چیست؟

سیستم‌های اعلام حریق سیمی از کابل برای انتقال سیگنال‌ها بین دستگاه‌ها و کنترل پنل سیستم استفاده می‌کنند. برای اینکه بتوان یک سیستم اعلام حریق سیمی را کنترل کرد، سیستم باید دو خط تلفن آنالوگ داشته باشد. سیستم‌های اعلام حریق وایرلس نیاز به دو خط تلفن را با واحدی که به عنوان تلفن همراه عمل می‌کند، جایگزین می‌کند. سیستم‌های اعلان حریق وایرلس درست مانند وای‌فای، سیگنال داده‌های خود را از طریق فرکانس رادیویی ارسال می‌کنند. نظارت بر سیستم‌های وایرلس یا بیسیم شامل یک شبکه‌ی مش بی‌سیم (شبکه‌ی توری) است که اطلاعات را از گیرنده‌ها به کنترل اصلی سیستم منتقل می‌کند. سیستم‌های اعلام حریق بی‌سیم به نظر جدید می‌رسند اما در واقع برای اولین بار در دهه‌ی 1980 به بازار معرفی شدند. از آنجایی که تکنولوژی اولیه‌ی این سیستم اعلام حریق وایرلس با مشکلاتی مواجه بود (عمدتا عمر باتری و انتقال امواج)، خیلی قابل اطمینان تلقی نشدند. با این حال این مساله دیگر مطرح نیست. همانگونه که گوشی‌های همراه و کامپیوترهای قرن 21 از اجداد خود در دهه‌ی 1980 بسیار جلوتر هستند، سیستم‌های اعلان حریق وایرلس نیز پیشرفت‌های چشمگیری داشتند. سیستم‌های امروزی معمولا به طور کامل منطبق بر استانداردهای بریتانیایی BS5839 و اروپایی EN54 هستند و البته شرکت‌های معتبر سیستم اعلام حریق بیسیم زیادی نیز وجود دارد. سیستم اعلام حریق وایرلس چیست؟

روش عملکرد سیستم اعلام حریق وایرلس

نکته‌ی اصلی و البته واضحی که در مورد سیستم‌های اعلام حریق بدون سیم وجود دارد این است که این سیستم‌ها فاقد سیم هستند! در عوض یک سیگنال رادیویی از شستی‌ها و دتکتورهای دودی یا حرارتی به کنترل پنل اعلام حریق منتقل می‌شود. از دیدگاه کسی که ساختمانی مجهز به سیستم وایرلس دارد، این سیستم دقیقا همانند یک سیستم اعلام حریق سیمی معمولی کار می‌کند؛ دتکتورها، دود یا حرارت را تشخیص می‌دهند و فعال می‌شوند و یا شما با شکستن شیشه‌ی شستی اعلام حریق و فشردن دکمه‌ی آن سیستم اعلام حریق و آژیر آن را فعال می‌کنید. هیچ نیازی به آموزش‌های خاص نیست و سیستم همانند سایر سیستم‌های اعلام حریق، محافظت در برابر آتش را انجام می‌دهد. روش عملکرد سیستم اعلام حریق وایرلس

مزایا و معایب استفاده از سیستم‌های اعلام حریق وایرلس

نصب سیستم اعلام حریق بیسیم مزایای زیادی به همراه دارد. البته این سیستم‌ها عاری از عیب هم نیستند! در ادامه به مزایا و معایب سیستم اعلام حریق وایرلس می‌پردازیم.

مزایای استفاده از سیستم‌های اعلام حریق وایرلس

  • قابل اعتماد و منطبق بر استانداردهای اروپایی و جهانی
  • نصب سریع و آسان؛ و بدون کمترین اخلال
  • بدون نیاز به کابل‌کشی روکار و یا تخریب ساختمان به منظور کابل‌کشی (تنها کابل این سیستم از کنترل پنل به برق است)
  • نصب آسان در ساختمان‌هایی که دسترسی محدودی دارند؛ برای مثال به خاطر سقف‌های بلند
  • صرفه‌جویی در هزینه‌های نصب و غیره
  • سیستم بیسیم با باتری کار می‌کند و قطعی برق تاثیری بر عملکرد آنها ندارد.
  • می‌توان از سیستم‌های وایرلس در پروژه‌های موقتی استفاده کرد.
  • قابل استفاده برای گسترش سیستم‌های اعلام حریق سیمی موجود

مزایا و معایب استفاده از سیستم‌های اعلام حریق بی‌سیم

معایب استفاده از سیستم‌های اعلام حریق وایرلس

اگرچه با نصب سیستم اعلام حریق وایرلس در هزینه‌های خود صرفه‌جویی می‌کنید اما هزینه‌ی سخت‌افزار این سیستم‌ها بالاتر از سیستم‌های سیمی است و بنابراین شاید هزینه‌ی اولیه‌ی آن گران‌تر باشد. بعلاوه همانطور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، این سیستم‌ها از باتری تغذیه می‌کنند و به همین خاطر باید باتری‌ها مرتبا بررسی شده و در صورت لزوم تعویض شوند. برخی از سیستم‌های وایرلس نیز از باتری‌های سفارشی استفاده می‌کنند که از نظر قیمتی، گران‌تر هستند.

سیستم اعلام حریق وایرلس ایرانی

شرکت‌های متعددی هستند که به تولید سیستم‌های اعلام حریق متعارف و آدرس‌پذیر می‌پردازند اما شاید کمتر با شرکت‌های تولیدکننده‌ی سیستم‌های بیسیم آشنا باشید. از معروف‌ترین و البته پرفروش‌ترین شرکت‌های ایرانی سیستم اعلام حریق وایرلس می‌توان به شرکت هگزا و جنرال الکتریک اشاره کرد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم. سیستم اعلام حریق بیسیم ایرانی

سیستم اعلام حریق هگزا

سیستم اعلام حریق هگزا یکی از پرفروش‌ترین محصولات اعلام حریق وایرلس در ایران است که تحولی عظیم در صنعت تولید سیستم‌های وایرلس در ایران ایجاد کرد. از محصولات این سیستم می‌توان به کنترل پنل وایرلس، تلفن‌کننده، دتکتورهای دودی، حرارتی و گازی بی‌سیم، شستی اعلام حریق وایرلس و آژیر فلاشر وایراس اشاره کرد. بعلاوه برای ساختمان‌هایی که بیش از 4 طبقه هستند می‌توان از تقویت‌کننده‌ی امواج استفاده کرد تا در ارسال و دریافت امواج بین دتکتورها و پنل مرکزی اختلال ایجاد نشود.

سیستم اعلام حریق وایرلس جنرال الکتریک

سیستم اعلام حریق وایرلس جنرال الکتریک دارای تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی ایران است و برای نصب در پروژه‌هایی که نیاز به تاییدیه از سازمان آتش‌نشانی دارند، بسیار مناسب است. این سیستم‌ها شامل تجهیزاتی از قبیل پنل مرکزی بیسیم، دتکتورهای دودی، حرارتی و گازی بی‌سیم آدرس‌پذیر، آژیر اعلام حریق وایرلس، شستی بیسیم و تلفن‌کننده است. سیستم اعلام حریق وایرلس جنرال الکتریک

خرید سیستم اعلام حریق وایرلس از مرکز اعلام حریق آرات

سیستم‌های اعلام حریق وایرلس نسبت به سایر سیستم‌ها گران‌تر هستند اما انعطاف‌پذیری بیشتر، نصب سریع و آسان، بیسیم و یا متصل به باتری و امواج از ویژگی‌های این سیستم‌ها است. سیستم بی‌سیم از نظر محافظتی دقیقا مشابه با سیستم‌های معمولی سیمی است و در مواقعی که امکان سیم‌کشی وجود ندارد و یا سیم‌کشی مناسب نیست (مانند ساختمان‌هایی که سیم‌کشی در آنها ممنوع است)، مناسب هستند. هیچ کابلی بین دستگاه‌های تشخیص حریق (دتکتورها و شستی) و کنترل پنل وجود ندارد و بنابراین نیاز به آزمایش کابل‌ها در آن وجود ندارد. سیستم اعلام حریق بیسیم باید مطابق با استاندارد EN54-25 باشد. سیستم‌های اعلام حریق بیسیم امروزی به طور فزاینده‌ای نسبت به سیستم‌های وایرلس اولیه پیچیده‌تر هستند و با قابلیت‌های پیوند چند فرکانسی برای از بین بردن انسداد سیگنال‌ها و تداخل هستند که باعث می‌شود تا حد زیادی قدرت سیگنال‌ها حفظ شود. برای خرید و یا دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سیستم‌های وایرلس می‌توانید با کارشناسان مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرید.
لیست قیمت برای مصرف کننده

برای با خبر شدن از تخفیف های همکاری با ما تماس بگیرین.

تماس برای اطلاع از تخفیف همکاری

برندهای اعلام حریق متعارف ایرانی

ارسال سریع
ارسال سریع
گارانتی کالا
گارانتی کالا
قیمت مناسب
قیمت مناسب

نمایندگی محصولات اعلام حریق وایرلس ایرانی و خارجی در کشور

مرکز اعلام حریق آرات در جایگاه نمایندگی رسمی و عاملیت فروش معتبرترین برندهای اعلام حریق وایرلس ایرانی و خارجی در تهران آماده ارائه خدمات مشاوره و فروش تجهیزات اعلام حریق بیسیم به همکاران محترم و مردم عزیز است. از مهم‌ترین مزایای خرید محصولات اعلام حریق از مرکز آرات، برخورداری از قیمت‌های مناسب و تخفیف‌های خوبی است که به همکاران ارائه می‌گردد. چنانچه برای خرید محصولات نیاز به مشاوره دارید، همکاران ما در مرکز اعلام حریق آرات آماده پاسخگویی به احتیاجات شما هستند.

تخمین قیمت

اطلاعات شما با نام و شماره تماس ثبت شد.
مبلغ کل :
0 تومان
0 تومان

فرم تخمین هزینه اعلام حریق

برای تخمین حدودی هزینه پروژه اعلام حریق خود کافی است از فرم پیش‌رو، برند و تجهیزات مدنظر خودتان را معین کنید. برای اطلاع از قیمت‌های همکاری با ما تماس بگیرید.
تخمین هزینه اعلام حریق آدرس پذیر
برای اطلاع از قیمت تجهیزات اعلام حریق آدرس پذیر با همکاران ما در مرکز اعلام حریق آرات تماس بگیرید. مرکز اعلام حریق آرات یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه‌ی عرضه تجهیزات اعلام حریق هوشمند در ایران است.

آخرین مطالب

بررسی ویژگی های اسپرینکلر he

امروزه در ساختار اکثر ساختمان های مسکونی و تجاری، از اسپرینکلر استفاده می شود. این وسیله، یکی از اجزای کاربردی سیستم اطفاء حریق می باشد و می تواند به صورت…

اعلام حریق آرات
۰۱ فروردین ۱۴۰۳
3 دقیقه
دریافت مشاوره آتش نشانی

اهمیت دریافت مشاوره آتش نشانی

در دنیای امروز، به منظور کاهش خطرات ناشی از وقوع سانحه آتش سوزی در ساختمان ها، از تجهیزات و لوازمِ اعلام و اطفاء حریق خاصی، استفاده می شود. این تجهیزات…

اعلام حریق آرات
۲۰ اسفند ۱۴۰۲
3 دقیقه
نیاز به مشاوره دارین؟

اگر سوالی و یا نیاز به مشاوره دارین اطلاعات خود را بنویسید تا با شما تماس بگیریم